Yenilenen yüzüyle yeniden hizmette

Yenilenen yüzüyle yeniden hizmette

Yenilenmiş dekoru ve yeni lezzetleriyle Cafe Firuz Cihangir’in tam ortasında kapılarını yeniden açtı. Cihangir’in en gözde mekânları arasında yer alan Cafe Firuz, baştan aşağıya yenilenmiş dekoru, yeni mönüsüyle misafirlerini ağırlama heyecanını yaşıyor. Mekanın mutfağı 30 yıllık tecrübeye sahip, yerel lezzetler dalında ödüller de kazanmış Şeref Usta’ya emanet. Artizan adı verilen doğadan mayalanmış hamurla ve günlük pişirilen Firuz’un ekmekleri mekânın sağlıklı yaşama dair gösterdiği hassasiyetin kanıtı gibi adeta. Ayrıca Trakya ve Balıkesir yöresinin hayvanlarından en az üç hafta dinlendirildikten sonra ustanın özel soslarıyla hazırladığı et mönüsü misafirlerce ‘lokum’ olarak değerlendiriliyor.

İyi yemek iyi müzik

Dört farklı lezzet mekânını aynı çatı altında buluşturan benzersiz konseptiyle IZAKA Restaurants & Bar-Lounge, İstanbul’da iyi yemek ve iyi müziğin değişmeyen adresi olmaya devam ediyor. CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında hizmet veren restoran misafirlerine Boğaz’a karşı unutulmaz bir deneyim sunuyor. Izaka’nın hergün 16:00-19:00 saatleri arasında yapılacak ‘Happy Hour’larında tüm içecekler % 50 indirimli olarak sunulacak. İndirim avantajıyla sunulan tadına doyulmaz lezzetlerin yanı sıra özenle seçilen müzikler de Happy Hour’lar süresince kulaklarınızın pasını silecek.

Bahara özel mönüler 

Nişantaşı’nın vazgeçilmez adresi Spago, bahara iki yeni mönüyle merhaba dedi. Pazartesiden cumartesiye ziyaretçilerine Aperitivo mönüsü sunan Spago, Pazar günü tüm gün BBQ lezzeti yaşatıyor. Aparetivo mönüsünde humus, baharatlı guakamole sos,  kızarmış sebze şişleri lezzetleri yer alıyor. Pazar günü çıkan BBQ mönüsünde lezzetler barbeküde hazırlanırken, ziyaretçiler sağlıklı büfe’de sunulan salata, sote sebze gibi çeşitli alternatiflerle tabaklarını tamamlayabiliyorlar.