Yeniden doğmuş gibiyim!

1 ay süren Peru tatili sonrası yurda dönen manken Elif Ece Uzun, Aqua Florya AVM’de görüntülendi.

ELİF ECE UZUN 

Puantiyeli mini elbisesi ve güzelliğiyle dikkat çeken Uzun, yurtdışı seyahatini şu sözlerle özetledi: 15 gün boyunca And dağlarında çadır kurarak doğayla iç içe yaşadım. Seyahatimin geri kalan 15 gününü Amazon Ormanları’nda geçirdim.

SERDAR ORTAÇ - CHLOE

LOUGHNAN ORTAÇ 
Mutluluk pozu 
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile birlikte İstinye Park Alışveriş Merkezi’ne gelen isimler arasındaydı. Konserlerinde mutlu bir evliliği olduğundan sıkça söz eden popçu, habercileri kırmayıp eşiyle durup poz verdi. 

RICARDO QUARESMA - MARIA 

Uyumlu çift 
Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, eşi Maria Hanım’la birlikte İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yıldız futbolcu, eşiyle birlikte neredeyse tüm mağazaları dolaşıp yeni ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu. Daha sonra bir kafede günün yorgunluğunu atan çiftin, giyim tarzlarının uyumuysa dikkatlerden kaçmadı.

EMRE- TUĞBA BELÖZOĞLU
Hayranlarını kırmadı  

Medipol Başakşehir takımının başarılı futbolcusu Emre Belözoğlu, AVM turundaydı. Eşi Tuğba Hanım ile beraber İstinye Park Alışveriş Merkezi’ne gelen futbolcu, taraftarın da yoğun ilgisiyle karşılaştı. İmza isteyen hayranlarını kırmayıp bol bol fotoğraf çektiren oyuncu, alışveriş sonrası bir kafede keyif yaptı.

SERTAB ERENER
Konser sonrası alışveriş

Bu yıl ikinci kez sahne aldığı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konseri yeterince ilgi görmeyerek hayal kırıklığı yaşayan Sertab Erener, Zorlu AVM’deydi. Tek başına gelen Erener, mağazaları dolaşarak hem kendisi hem de müzisyen eşi Emre Kula için alışveriş yaptı.