Yeni yıla ‘Yelken’ açıyor

Eşsiz manzarası ve muhteşem lezzetleriyle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan ‘Yelken Restaurant Yeniköy’ yılbaşı gecesi de bu geleneğinden vazgeçmeyecek.

Boğaz’ın incisi Yelken Restaurant Yeniköy, 31 Aralık akşamı ‘Özel yılbaşı gecesi mönü seçenekleriyle’ misafirlerinin hem gözüne hem de damaklarına hitap eden bir şölen sunacak. Yılbaşına özel üç çeşit mönü seçeneği sunan mekân; Özel spesiyalleri, mevsim balıkları, birbirinden lezzetli mezeleriyle misafirlerinin karşısına çıkacak. Soğuk ve sıcak mezeler, salata çeşitleri, ana yemekler ve tatlı alternatiflerinin yer aldığı mönülerde fiyatlar kişi başı 185 TL’den başlayıp 240 TL’ye kadar çıkıyor.

Bebek’te ikinci şube 

The Populist, ikinci şubesini Bebek’te açıyor. Birbirinden leziz tatlarla misafirlerine unutamayacakları bir lezzet deneyimi yaşatacak olan mekânın bir yeniliği de, zengin seçeneklerin yer aldığı ve pazar kahvaltı mönüsüyle hafta sonlarını daha keyifli hale getirecek olması. 120 kişilik kapalı alan ve 100 kişilik bahçe bölümüyle geniş bir alanda hizmet verecek olan mekân, bahçesiyle her mevsimi yaşatacak. 

Rahatlık yeni şıklık

Vadistanbul’da açılan The Galliard Brasserie, yeni şubesiyle hayata renk katan molalar yaşatıyor! Yenilenen tarzıyla tam bir brasserie konseptini benimseyen mekân, rahat ve şık dekorasyonu ve her zevke hitap eden lezzetleriyle misafirlerini bekliyor! Mermerlerin ve ahşapların sadeliğinin, natürel renklerin en huzurlu tonlarıyla tamamlandığı işletme dekorasyonu kadar misafirlerine sunduğu geniş ve konforlu alanlarıyla da ilgi çekiyor. 

Yepyeni mönü 

Sunset Grill&Bar, yılbaşına özel mönü hazırladı. Mönünün açılışını ahtapot carpaccio ve yabani mantarlı risotto yapıyor. Ardından ızgara deniz levreği, Peru sos eşliğinde sote ıspanak ve ördek ciğeriyle servis edilen ızgara bonfile, mantar ve teriyaki soslu risotto eşliğinde fırınlanmış ördek taçlandırıyor. Mönünün en tatlı finalini ise yabani meyvelerle pavlova veya karamelli dondurma eşliğinde çikolata terrine yapıyor.