Yeni yıla lezzetli merhaba

Kozyatağı Hilton Hotel’in içinde yer alan Al SharQ, 2019’a sevdikleriyle birlikte eğlenceli ve lezzet dolu bir başlangıç yapmak isteyen misafirlerine sürprizlerle dolu bir yılbaşı gecesi vaat ediyor!

Yılbaşı gecesi eğlenmek isteyenleri ağırlayacak olan Al SharQ, misafirlerine özel bir eğlence programı hazırladı. Beyrut mutfağının en seçkin lezzetlerini sunan ünlü şef Rıza Baylan, zengin mönüsüyle yılın son gecesi damaklara ziyafet yaşatamaya hazırlanıyor. 

2019’a eğlenceli başlangıç 

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, 2019’u sevdikleriyle birlikte lezzet ve eğlence dolu bir akşamla karşılamak isteyenler için unutulmaz bir yılbaşı programı hazırladı. Rıza Cumhur Demir’in performansını sergilediği gecenin mönüsünde ılık peynir brulee, akçaağaç talaşında fümelenmiş vişneli kaz ciğeri, kalamarlı risotto gibi lezzetler yer alacak.

Nükhet ile yılbaşı 

Yılbaşına özel programlarıyla her yıl konuklarının keyif dolu vakit geçirmesini sağlayan NG Sapanca, Nükhet Duru’nun sevilen parçalarıyla muhteşem bir yılbaşı gecesine ev sahipliği yapacak. 

2018’e renkli veda

Koşuyolu ‘Sarışın’ mönüsü ve müzikleriyle eşsiz bir yılbaşı gecesine ev sahipliği yapacak. Osmanlı-Türk mutfağının en geleneksel tatları ve eğlence dolu bir gece misafirleri bekliyor. 

Müzik ve yemek  

Wyndham Grand Kalamış, misafirlerine yılbaşına özel program seçenekleri sunuyor. Gökhan Tepe, Burak Kut & Reyhan Karaca ikilisi ve Yorgo, otel içinde ayrı salonlarda sahne alacak.