Yeni single müjdesi verdi

ECE GÜRSEL

Manken Ece Gürsel, müzik dünyasına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Zorlu’da ortaya çıkan Gürsel, tatil için hazırlıklar yaptığını dile getirdi. Yeni çalışmalarından da bahseden güzel şarkıcı, “Single çalışması hazırlığı içerisindeyim. Bir aya kadar piyasaya çıkarmayı düşünüyorum’’ dedi.

BURCU ESMERSOY

Aman mutluluğuma nazar değmesin 

İşadamı Berk Suyabatmaz ile yeni bir aşka yelken açan Burcu Esmersoy, mutluluk saçtı. Neşeli halleriyle objektiflere yansıyan güzel sunucunun boynundaki nazar boncuklu kolye dikkat çekti. Bu durumu ‘Allah nazardan korusun’ diyerek taktığını söyleyen Esmersoy, soruları yanıtsız bıraktı. 

GUPSE ÖZAY

‘Deliha 2’ hazırlığı 

‘Deliha 2’ filmi için hazırlıklarına son sürat devam eden oyuncu Gupse Özay, Zorlu’da kafa dağıttı. Deliha karakteri için bir hayli kilo alan Özay, “Eylül sonuna doğru ‘Deliha’ 2 filminin çekimlerine başlayacağız. Şu anda tatilin tadını çıkarıyorum’’ diye konuştu. Ardından alışveriş yapan oyuncu, bir kafeye geçerek yorgunluk kahvesi içti. 

BURCU KARA 

Annelik çok güzel 

Geçtiğimiz günlerde anne olan oyuncu Burcu Kara, Zorlu AVM’de ortaya çıktı. Oğlu Ali’yi kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tadan güzel oyuncu, bebeği için bol bol alışveriş yaptı. Doğum sonrası fazla kilolarından henüz kurtulamadığı gözlenen Kara, anne olmanın çok güzel olduğunu dile getirdi. 

GÜZİDE DURAN

Ne oldu sana Güzide?

Bir alışveriş merkezinde ortaya çıkan manken Güzide Duran’ın son hali görenleri şaşırttı. Duran’ın kilolu halleri dikkatlerden kaçmazken mankenin şiş yüzü, estetik operasyon ihtimalini akıllara getirdi. Manken, yüzünde operasyon olmadığını söyledi.