Yeni nesil bağırarak oynuyor

Hülya Avşar, “Şimdiki oyuncular çok tepkili ve çok bağırarak oynuyorlar. Her şey öyle anlatılmaz” diyerek genç oyuncuları eleştirdi.

Akşam Gazetesi

Hülya Avşar, yeni nesil oyuncuların karakterlerini tepkili ve bağırarak canlandırdıklarını söyledi. Bir süredir ekranlara ara veren Avşar, 'Empati' programında genç oyunculara tavsiyeler verdi.

Avşar Kızı, "Şimdiki oyuncular çok tepkili ve bağırarak oynuyorlar. Bağırma seslerini diğer odadan duyuyorum; duygusal bir dizide bile bağırıyorlar. Her şey öyle anlatılmaz, bu oyunculuklar beni rahatsız ediyor" dedi.

Beğendiği erkek ve kadın oyuncuları dile getiren Avşar, "Kıvanç Tatlıtuğ'u izlerken beğeniyorum, kendini çok geliştirdi. Kenan İmirzalıoğlu'nu seyretmek her zaman hoşuma gider. Kadınlardan Demet Evgar'ı ve Özgü Namal'ın oyunculuğuna hayranım" dedi.

GÜZELLİĞİME GÜVENDİM

"Güzelliğine güvenerek mi yaşadın?" sorusuna Avşar, "Tabii ki güvendim ama sadece ona yüklenmedim. Kendimi geliştirdim" cevabını verdi. Estetiğe karşı olmadığını söyleyen Avşar, "Sarkmayı hiç sevmiyorum. Boynum sarkarsa onu aldırabilirim. Yaşımın kadını olmayı seviyorum" dedi.

İHANETİ AFFETMEDİM

Hülya Avşar, Zehra Çilingiroğlu'nun babası Kaya Çilingiroğlu'nun kendisini Feraye Tanyolaç ile yıllardır aldattığını öğrendiği zamanı ilk kez anlattı. Avşar, yaşadıklarıyla ilgili şöyle konuştu: "Kaya çapkın, gezmeyi seven bir adamdı. Ben bunu bile bile onunla evlendim. Bazı şeylere de kızım için katlandım. Ama uzun süre aldatıldığımı öğrendiğim an boşanma kararı aldım çünkü bunu sindiremedim, bu ihanete girer."