Yeni konsept yaşam!

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Lezzetli fit yemekleri, sportif açıdan zenginliği, denize sıfır konumu ve üyelik gerektirmeyen sistemiyle Türkiye’de benzeri olmayan bir konsept sunan Code Consept, dört farklı konsepti tek çatı altında toplayarak verdiği hizmetiyle sağlıklı yaşam severlerin vazgeçilmezi olmaya aday. Ferah, iç açıcı ve her bölümü özenle dekore edilmiş özel bir ambiyansa sahip olan Code Concept, sağlıklı yaşama dair pek çok ihtiyaca aynı bünyede cevap veren bir mekân. Body- Food- Kids- Hair olarak dört bölüme ayrılan Code, vücut, mide ve ruhunuza aynı anda hitap ediyor. Mekân özellikle İtalyan Mutfağı alanında iddialı bir duruş sergiliyor. 

Ekolojik kahvaltı hizmeti 

Radisson Blu, lezzetli ekolojik kahvaltı hizmeti Super Breakfast hizmetini yenileyerek tüm dünyada ve Türkiye’de misafirleriyle buluşturdu. Etkileyici bir görsellik ve sunumla birleştirilen bu sağlıklı ve lezzetli kahvaltı hizmetinin temel unsurları arasında mevsime göre şekillenen mönü, yerel lezzetlerle oluşturulan içerik, özel beslenme tercihlerine uygun seçenekler ve her Radisson Blu’da bulunan üst düzey standart lezzetler yer alıyor.

Hafta sonu kayak keyfi 

Kayak severlerin gözde oteli Sway Hotels, konuklarına kayak yapmanın yanında eğlence, müzik ve bol aktivite de vaat ediyor. Palandöken’de hizmet veren otel, ulusal ve uluslararası kayak müsabakalarına yaptığı ev sahipliğiyle profesyonellerin ilk tercihi olurken, özel dekorasyonu, lezzetli yemekleri, rahatlatıcı spa salonları ve birbirinden renkli etkinlikleriyle tatil severlerin de en popüler mekânı haline geldi.