Yazın çalışanlardanım

‘Tatlı İntikam’ dizisinin güzel oyuncusu Leyla Lydia Tuğutlu, set arası soluğu alışveriş merkezinde aldı.

Leyla Lydia Tuğutlu 

Zorlu AVM’deki mağazaları tek başına talan eden oyuncu, göbeğini açıkta bırakan  bluzuyla düzgün fiziğini gözler önüne serdi. Habercileri karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemeyen genç yetenek, “Alışverişe geldim. Yazın malum çalışanlardanım o yüzden fırsat buldukça boş zamanlarımda alışveriş yapıyorum’’ dedikten sonra yoluna devam etti. 

GÜNAY MUSAYEVA 

Anne- oğlun pazar keyfi
Oyuncu Tolga Karel’in eski eşi Azerbaycanlı manken, Günay Musayeva, oğlu Cihangir Karel ile gezintiye çıktı. İstinye Park’ta oğluyla vakit geçirmenin keyfini yaşayan manken, objektiflere gülümseyerek poz verdi. Tamamen sportif bir tarza bürünen manken, geçtiğimiz günlerde “Oğlum bir babası olduğunu bilmiyor.  Ben annesi olarak ona yetiyorum ve hiç bir şey hissettirmiyorum” şeklinde gündem yaratan açıklamalarda bulunmuştu. 

BARIŞ ARDUÇ 

Yaz tatilini iple çekiyor 
‘Kiralık Aşk’ dizisinin yakışıklı oyuncusu Barış Arduç, Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Boks yaparak vücudunu fit tutan oyuncu, mağazaları gezerek alışveriş yaptı. Dizinin sezon finali yapmasıyla yaz tatilini iple çektiğini söyleyen oyuncu, “İnşallah güzel bir tatil yapıp,  dinleneceğim’’ diye konuştu. Alışveriş merkezinde hayranları tarafından ablukaya alınan oyuncu, sevenlerinin isteklerini kırmayıp tek tek fotoğraf çektirdi. 

KAYA ÇİLİNGİROĞLU- ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU 
Seyahat öncesi 
son hazırlık 

Ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, eski eşi Hülya Avşar’dan olan kızı Zehra Çilingiroğlu’yla İstinye Park’ta karşımıza çıktı. Baba- kız bir müddet mağazaları gezdikten sonra yorgunluk kahvesi için bir kafeye yöneldi. Kaya Çilingiroğlu, “Tatil alışverişi mi yapıyorsunuz?” sorusuna, “Kızım Zehra tatile çıkacak. Onun için alışveriş yapıyoruz” karşılığını verdi. 

ZUHAL TOPAL 
Allah hepimizi korusun 

İzdivaç programı sunan Zuhal Topal, evlilik programının sezon finali yapmasıyla Nişantaşı caddelerinde objektiflere yansıdı. Atatürk Havalimanı’ndaki hain saldırı karşısında endişelerini dile getiren Topal “Allah hepimizi korusun, bizlerin bundan başka yapabileceği bir şey yok” açıklamasını yaptı. Her zaman ki gibi sempatikliğiyle ilgi odağı olan sunucu, kısa bir sohbetin ardından evinin yolunu tuttu.