Yaza yepyeni mutfak

Arnavutköy’de kahve & kokteyl bar konseptiyle yola çıkan Luzia, sunumlarını yeni yemek mönüsü ve artizan fırın ürünleriyle zenginleştirdi.

Yemek servisiyle birlikte dekorasyonunu da yenileyen Luzia, iki ayrı kata yayılan mekanında, sabah ve akşam konseptiyle, günün erken saatlerinden gecenin ilerleyen zamanına kadar servis veriyor. Güne kahveyle başlayanlar için haftanın her günü 08:00’de kapılarını açan mekân, taş fırından günlük çıkan artizan ekmek, brioche, croissant, panini, quiche çeşitleri, ev yapımı granola ve omletleriyle kahvaltı servisi sunuyor. Saat 18:00 itibarıyla üst katında yer alan kokteyl barının açılmasıyla akşam servisine geçen mekân, müdavimlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 

Sinemadan Bistro’ya 

Oyuncu Melisa Toros, ilk restoranını Rumeli Hisarı’nda açtı. Ekmeklerden reçellere; kurabiyelerden cup cake’lere kadar her şeyin ev yapımı olduğu Mel’s Cafe Bistro, misafirlerini deniz gören manzarasında ağırlamaya başladı. Kahvaltı servisiyle güne merhaba diyen mekânda, ilerleyen saatlerde Dallas Burger, Manhattan Burger, Philadelphia Burger, Tagliatelle Chicken Alfredo, Penne Arabiata, Mel’s Special Pizza ve Mel’s Deluxe Pizza gibi lezzetleri tadabilir, güzel bir kahvenin yanında günlük olarak hazırlanan cheesecake ile günü daha keyifli hale getirebilirsiniz. 

Son rotası ‘Boğaz’

Karaköy’e damgasını vuran Goya, yeni sezonda Karaköy’e ara vererek rotasını Boğaz’a çevirdi. Mekân, Boğaz’ın incisi gözde eğlence kulübü Reina’da ‘Goya Lounge ve Cave by Goya’ ile müdavimlerini ağırlamaya başladı. İsmine yaraşır dekorasyonuyla ilgi gören işletmede ünlü DJ’ler hazırladıkları setleriyle unutulmaz performanslar sergiliyor.