Yaza özel lezzetler

St. Regis İstanbul’un giriş katında hizmet veren St Regis Brasserie, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte şef Gürcan Gülmez önderliğinde mönüsünü yeniledi. Kendi mutfağında hazırlayıp kestiği dört makarnaya yer veren şef Gülmez, orman mantarlı ve pecorino peynirli taglitelle, kum midyeli linguine, füme patlıcan ve tulum peynirli tortellini, tarhun soslu ve  Osso Buco Paccheriyle müşterilerini lezzet yolculuğuna çıkaracak. 

Baharı karşılayan özel mönü! 

Şişhane’nin tarihi atmosferinde lezzet severlere unutulmaz bir deneyim sunan Belkıs Pera, baharı keyifli bahçesiyle karşılıyor. Konumu gereği tarihsel bir değere ev sahipliği yapan Belkıs Pera’nın mönüsü de mekânın ambiyansına uygun olarak oluşturuldu. Restoranda pancar haydari, kaşık salatası ile sunulan Ahtapot Carpaccio, nar ve tahin soslu lahana sarma dikkat çeken lezzetler arasında yer alıyor. 

Kapadokya’da zinde bir tatil 

Nevşehir’de bulunan Göreme Kaya Otel Lava Spa, günün stresini atmak isteyenler için keyifli bir dinlenme programı sunuyor. Lavantanın canlandırıcı ve ferahlatıcı etkisiyle hazırlanmış aromatik yağlarla, uzman masörler eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşayacağınız Lava Spa konsepti, taptaze bir bahar esintisi hissettiriyor. Bedenen ve zihnen yenilenme yaşayarak; yaşam enerjinizi artırıcı, toksinlerden arındırıcı masaj yöntemleriyle sinir sisteminizi şarj edecek, bahar aylarını zinde bir vücutla karşılayacaksanız.