Yasmin Erbil'den 'Mehmet Ali Erbil' itirafı: Babalık görmedim!

Yasmin Erbil, Mehmet Ali Erbil'den babalık görmediğini itiraf etti. “Baba yaram var” diyen Erbil, şovmenin kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu gördükçe rahatsız olduğunu söyledi.

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar'dan olan kızı Yasmin Erbil, YouTube'da katıldığı bir programda babalık eksikliğiyle büyüdüğünü itiraf etti. Erbil, "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak" dedi. "Etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor ve bu durumu aşabildiğimi söyleyemem" diyerek babasının kendisinden yaşça küçük kadınlarla olmasından rahatsız olduğunu da belirten Erbil, "Kendi yaşıtlarında kadınlarla birlikte olması beni çok daha mutlu ederdi" dedi.

'RAHATSIZ OLUYORUM'

27 yaşında olan Yasmin Erbil, "Bazen benden bile küçük olduğunu gördükçe rahatsız oluyorum. Artık 27 yaşındayım. 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız oluyorum" dedi. 66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in, kendisinden 40 yaş küçük olan Gülseren Ceylan'la bir süredir aşk yaşadığı biliniyor.

Mehmet Ali Erbil, evlilik hazırlığı yaparken ayrıldığı Gülseren Ceylan'la geçtiğimiz hafta yeniden barıştı.