Yargı'dan güle oynaya ayrılan Mehmet Yılmaz Ak'a yeni dizisinde bomba partner

Yargı'nın Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak yeni dizi için anlaşma imzaladı. Yargı'dan kendi isteğiyle ayrılan Mehmet Yılmaz Ak, yeni projesinde Demet Evgar ile çalışacak.

Yargı'nın Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak yeni dizisi için çalışmalarına başladı. Kendisine şöhreti getiren Yargı dizisinden isteğiyle ayrılan Mehmet Yılmaz Ak, yeni dizisinde Demet Evgar ile partner oldu. Haberler.com'da yer alan habere göre; Güney Kore dizisi Doctor Cha'dan uyarlanan dizide Ak, Demet Evgar ile partner olacak.

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı'dan ayrılma döneminde hakkında çıkan iddialar ile ilgili şu yazılı açıklamayı yapmıştı:

"Sevgili Yargı izleyicileri; Öncelikle hakkımda çıkan yönlendirmeli paylaşımlara ve haberlere çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Diziden erken ayrılmak zorunda kaldığım doğrudur. Bunun nedenlerini belirten bir açıklama daha önce yapmıştım. Bu karar; belirtildiği gibi bir anda alınan bir karar olmadı. Haftalar öncesinden (çekimlerim devam ederken) sağlık sorunlarım sebebiyle çekimlere devam edemeyeceğim birçok defa yapım tarafına bildirmiş ve maalesef bir geri dönüş alınmamıştır. Kayıtsız kalınmıştır. Hem Yargı izleyicilerine, bensiz de devam edeceğine inandığım hikayesine, işin senaristlerine, yönetmenine, ekibine, meslektaşlarıma saygıda kusur etmemek için, anlayışınıza sığınarak daha da detaylı yazmamayı uygun görüyorum. 55 bölümdür emek verdiğim Yargı dizisi tarafından, eksik, taraflı açıklamalarla yapılan bu ithamları ve kariyerime verilmesi istenen bu zararı hak etmiyorum. Adaletli de bulmuyorum."