Yapımcılar peşinde

‘Paramparça’ dizisinden yakın bir zamanda ayrılacak olan oyuncu Nurgül Yeşilçay, Kanyon’da karşımıza çıktı.

NURGÜL YEŞİLÇAY 

Yapımcılar peşinde 

Diziden ayrılacağını açıklar açıklamaz yapımcılardan çok fazla dizi teklifi alan güzel oyuncu, yakın bir dostuyla yemek yiyerek özlem giderdi. Oldukça sportif bir tarza bürünen Yeşilçay, yemeğin ardında kendisini bekleyen aracına binerek mekândan ayrıldı.

TUNA AKSU- BURCU ESMERSOY 

Sevgililer hediye baktı 

Sunucu Burcu Esmersoy, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Tuna Aksu ile Akmerkez’deydi. Çocuk giyim mağazasından alışveriş yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Esmersoy, yakın bir arkadaşının bebeği olduğunu ve hediye almaya geldiğini söyledi. Fotoğraflarının çekilmesiyle utangaç tavırlar sergileyen sunucu, ‘Kolay gelsin’ dedikten sonra hızlı adımlarla olay yerinden uzaklaştı. 

DEMİR SERTER- ÖZLEM YILDIZ

Karne ödülü Disneyland!

Özlem Yıldız, 9 yaşındaki oğlu Demir ile birlikte Akasya Acıbadem’ de görüntülendi. Sömestr tatiline giren oğluyla vakit geçiren güzel sunucu, oğluna karne hediyesi olarak Disneyland tatiliyle ödüllendireceğini söyledi. Bugünlerde değerlendirme aşamasında olduğu birkaç televizyon projesi olduğundan söz eden sunucu, “Oğlunun cuma günü karne alacağını belirten Yıldız, ‘Demir çok iyi bir öğrenci onunla gurur duyuyorum. Ödül olarak onu şubatın ilk haftası Paris Disneyland’a götüreceğim’ dedi. 


EMRE ALTUĞ 

Çocuklarla şen şakrak 

Emre Altuğ, eski eşi Çağla Şıkel’den olan oğulları Kuzey ve Uzay ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’nde renkli görüntülere imza attı. Çocuklarıyla birlikte alışveriş yaparken görüntülenen ünlü şarkıcı, oğlu Kuzey’i omzuna alıp, Uzay’a da sarılarak objektiflere poz verdi. Daha sonra oğullarıyla yemek bölümüne geçen Altuğ, burada yemek yedikten sonra ‘Küçük Prens’ müzikalini izledi. 

HÜLYA AVŞAR 

Setleri özlemişim

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’ dizisinde Safiye Sultan karakterine hayat veren Hülya Avşar, hafta içi yoğun kar yağışı olmasına rağmen alışverişini aksatmadı. Zorlu Alışveriş Merkezi’nde karşımıza çıkan oyuncu, önce bir mağazaya uğrayıp sipariş verdiği ürünleri satın aldı. Daha sonra alışverişine kaldığı yerden devam eden oyuncu, diziyle ilgili gelen sorular karşısında “‘Dizi gayet güzel gidiyor. Set ortamı harika… Her şey yolunda arkadaşlar, uzun zaman olmuştu set ortamlarını özlemişim’ dedi.