Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nu kıskandıracak güzel... Bu benzerlik halis mi?

Mert Ramazan Demir ile başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisindeki Seyran karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu gündemden düşmüyor. Yalı Çapkını'ndaki partneri Mert Ramazan Demir'le yaşadığı aşkla adından söz ettiren Afra Saraçoğlu şimdi de TRT1'de ekrana getirilen Kendi Düşen Ağlamaz'ın başrol oyuncusu ile benzerliği olay yarattı. Kendi Düşen Ağlamaz'ın güzel oyuncusu ile Saraçoğlu'nun benzerliği sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonu ile fırtınalar estiren Yalı Çapkını dizisi başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin ve Gözde Kansu gibi isimler yer alıyor. Heyecanın bir an olsun dinmediği Yalı Çapkını'nda Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun dizi aşkının gerçeğe dönüşmesi ise hayranlarını daha da sevindirdi.

Son dönemin yükselişe geçen ismi Saraçoğlu, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de ekranların aranılan isimlerinden oldu. Markaların da markajına giren ünlü oyuncu şimdi de bir meslektaşı ile olan benzerliğiyle gündeme geldi.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ'IN YILDIZI AFRA SARAÇOĞLU'NA OLAN BENZERLİĞİYLE GÜNDEM OLDU

Başrolünde Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın rol aldığı 'Kendi Düşen Ağlamaz' perşembe akşamları ekrana getiriliyor. Kendi Düşen Ağlamaz'da canlandırdığı Alize karakteriyle izleyici karşısına çıkan Eylül Tumbar, Afra Saraçoğlu'na benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Aynı dizide rol alan Enes Koçak ise Mert Ramazan Demir'e olan benzerliğiyle gündeme geliyor.

Eylül Tumbar ile Afra Saraçolu'nun benzerliğini gören sosyal medya kullanıcıları "Yoksa siz kardeş misiniz?" gibi yorumlarda bulundu.