Vurur yüze ifadesi, çok az kaldı geliyoruz bir tanesi

Buket Kahraman ile Haftanın Panoraması

BUKET KAHRAMAN

buketkahramanbk@gmail.com
twitter: @buketkahraman
Instagram: @buketkahraman

N’aber? Nasılsınız? Uzun zaman oldu dimi bu soruları duymayalı. Otomatik söylemleri saymazsak tabii. Farkında mısınız giderek yalnızlaşıyoruz. Giderek unutuluyoruz. Dostluğun yerini başka şeyler almaya başlıyor. Böyle düşünenler varsa aranızda üzülmeyin suç sizde değil Retro’da. Nasıl zor bir haftaydı. Astrolojik durumları bir hayli yaşadık. Yok ‘ay’ dönemeçte, yok ‘retro’ geri döngüsünde, yok geri döngüde eski sevgiliniz geri dönecek dönerse gerçekten dönmüş olmayacak o yüzden yüz vermeyin. ‘Ay’ yeterli… Ben bu planları zaten yapabilseydim adam beni neden terk etsin! İşte böylece haftanın son gününe geldik. Vallahi gerile gerile, gerilecek yerim kalmadı. İşte tam bunları düşünürken bir teklif alırsın ve ne retrosu, ne dönemeci kalır. Hadi bakalım ilk benden duyun. Yakında mikrofonun başına geçiyorum. Hem de yeni adresimde. Türkiye’nin en iyi Radyolarından Alem FM’de. Magazinin dibine vuracağım. Yalnız da değil, başarılı radyocu Haluk Kesim ile birlikte. Bu ikiliye şimdiden çok dikkat. Yakında görüşürüz.

BELÇİM BİLGİN BOŞANIYOR MU?

Son bir yıldır çok kez duyuyorum Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin’in boşanıyor haberlerini. Birçoğu asılsız olsa da. Boşanmanın kıyısından döndüklerini biliyorum. Geçtiğimiz günlerde elindeki dosya kâğıdıyla objektiflere takılıyor Belçim. Elinde ev ilanları, araştırıp duruyor.  Belli ki yeni bir mülk alıyor. Benim de kulağıma alacağı evde yalnız yaşayacak dedikodusu geldi. Bu da akıllara boşanacaklar mı sorusunu getiriyor. Aslında düşününce Yılmaz Erdoğan ile yaşadıkları evi değiştirmek isteseler ilanlara beraber bakıyor olurlar diye düşünüyorum.  

HADİSE’YE NE OLDU? 

Sosyal medya da dolaşırken Hadise’nin profilindeki fotoğraflar dikkatimi çekti. Gerçeği söylemek gerekirse hayal kırıklığına uğradım. Paylaşılan fotoğraflar oldukça özensizdi. Belli ki birçoğu sahnelerden çekilen fotoğraflar ama hiçbir düzenleme yapılmadan paylaşılmış. Doğruyu söylemek gerekirse ben o fotoğraflarda kalın bacaklar gördüm. O yüzden giydiği mini elbiselerin pek yakıştığını düşünmüyorum. Şimdi düşünüyorum da acaba ters ışıktan mı bana öyle geldi yoksa Hadise bir zamanlar konu edilen kilosuna yeniden mi döndü?