Vural'a tepkili veda! Önce paylaştı sonra sildi

Gülse Birsel, Vural Çelik'in cenaze törenine neden katılmadığını paylaştığı veda mesajıyla açıkladı. Ancak gelen tepkiler üzerine gönderisini kaldırdı.

Akşam Gazetesi

Gülse Birsel, Vural Çelik hakkında ''Keşke benimle ilgili yakışıksız cümleler etmeseydi'' sözleriyle tepki çekti. Gürsel, şunları söyledi: "Sette biraz da bizi güldürmek için oynadığı bir "Mağdur persona"sı vardı. Şenay Gürler'le bir kahve içmeye mi çıkıyoruz, "Vaay tabii sosyete bizi davet etmez"! "Ya iki kız dedikodu yapacağız, sen niye geliyorsun?" "Yok ben garibanım zaten, bir kahve ısmarlamazsınız bu fakire, ben hangi parayla kahve içeceğim" filan derken bu sefer abarttığını fark edip onu gülme tutardı."

KENDİSİ AYRILMAK İSTEDİ

Ardından Birsel, "Son sezona girerken, ayrılmak istediğini söylediğinde vazgeçirmeye çalıştık. Bana alıngan tonlu bir mesajla ayrıldığını söyledi. Ve keşke birkaç ay sonra bir TV programında benimle ilgili kırıcı cümleler etmeseydi'' dedi. Oyuncu, gelen eleştiriler üzerine paylaşımını sildi.

'MEZARINA GİDİP HELALLİK İSTESİN'

Vural Çelik'in ailesi yazılı açıklama yaptı. Açıklamada "Acımız henüz çok tazeyken Gülse Birsel'in haddini aşan açıklamalarına üzülerek tanık olduk. Bir insanın kalemi yetenekli olabilir ancak bu onun iyi bir insan olduğu anlamına gelmez. Çelik Ailesi olarak tavsiyemiz abimin mezarına gidip helallik istemesidir. Bir nebze olsun kalplerimize su serper. Abim yüce gönüllüdür, umarız affeder" denildi.