‘Vur Gitsin Beni’ diyecek

Sıfır kilometre parçalarla yeni albümünü tamamladığını söyleyen İbrahim Tatlıses, repertuvarına son dakika klasikleşmiş ‘Vur Gitsin Beni’ isimli parçasını ekledi. Sanatçı ilk klibini de o parçaya çekecek.

İbrahim Tatlıses, 4 yıl önce uğradığı silahlı saldırıdan sonra sevenlerinin karşısına bomba gibi bir albümle çıkmaya hazırlanıyor. Ses terapisi tedavisi nedeniyle ertelediği albümünü ‘tamamı sıfır kilometre şarkılar’ olarak tanımlayan İmparator, büyük bir titizlilik içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Sinan Akçıl, Gökhan Tepe, Ayla Çelik olmak üzere daha birçok sanatçıdan beste alan sanatçı, önümüzdeki günlerde okumalar için stüdyoya girecek. 

BİR AY SONRA EKRANLARDA 

Ekibiyle birlikte şarkıların tamamını belirleyen sanatçı, son dakika albümüne klasikleşmiş eski bir parçasını koydu. Daha önce yapmış olduğu açıklamada yanlış anlaşılmamak için eski bir parçasını albüme koymadığını belirten Tatlıses, son dönemde yaşadıklarını anlatan mesaj dolu ‘Vur Gitsin Beni’ isimli parçasına kayıtsız kalamadı. Şarkıyı albüme ekleyerek sevenlerine sürpriz yapan sanatçı, ilk video klibini de aynı parçaya çekecek. Bir ay gibi kısa sürede ekranlarda olacak olan İmparator, albümü için gece gündüz stüdyoda vakit geçiriyor.  

Şarkının sözleri: 

Benden sevgi değil canımı istesen 

Boynum kıldan ince vur gitsin beni 
Ömrüm hep kış oldu bahar ne gezer 
Soldu çiçeklerim kır gitsin beni 
Soldu çiçeklerim yol gitsin beni

Kimler bırakıpta beni terk etmedi ki 
Sende bir kenara at gitsin beni 
Her gelen yakıpta kavurdu beni 
Savur küllerimi yak gitsin beni 

Felekle kaderim bir oldu vurdu 
Sende yerden yere vur gitsin beni 
Yanıma yaklaşma dertle doluyum 
Sende uzaklardan sev gitsin beni 

Kimler bırakıpta beni terk etmedi ki 
Sende bir kenara at gitsin beni 
Her gelen yakıpta kavurdu beni 
Savur küllerimi yak gitsin beni!