Vizyonda bu hafta

High Life

Ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya kalan bir grup suçlunun hikayesini konu ediyor. Onların bu cezayı almamaları için önlerinde tek bir seçenek vardır; o da sonu ölümle sonuçlanabilecek bir deneye katılmayı kabul etmek. Şanslarını denemek isteyen suçlular, uzayda geçecek olan insan üreme deneyinin bir parçası olmayı kabul eder. Ancak hayatta kalmak onlar için hiç de kolay olmayacaktır. 

Yön: Claire Denis

Oyn: Robert Pattinson, Juliette Binoche, André Benjamin  

Tür: Bilimkurgu 

IMDB: 6.1

Çifte Hayatlar

Başarılı bir yayınevi yöneticisi olan Alain, yıllardır ünlü yazar Leonard ile birlikte çalışmaktadır. Leonard, yeni bir kitap hazırlığındadır. Ancak bu sırada yayıncılık dünyası, büyük bir değişim içerisindedir. Alain ve Leonard bir yandan dijital dönüşümün edebiyat dünyası üzerindeki etkileriyle uğraşıp devrime ayak uydurmaya çalışırken, bir yandan da girdikleri orta yaş krizinin getirdikleriyle boğuşur.

Yön: Olivier Assayas

Oyn: Guillaume Canet, Juliette Binoche, Vincent Macaigne 

Tür: Komedi 

IMBD: 6.8

Alem-i Cin 2

İlk filmde Cinler Alemi’ne hapsolan Yeliz’e kimse ulaşamamıştır. Polis, genç kızın bu gizemli kayboluşunu araştırmaya başlar. Yeliz’in kayboluşuyla ilgili tüm oklar Salih Hoca’yı gösterince, polisler onu gözaltına alır.

Yön: Özgür Bakar

Oyn: Ali Kaan Serez, Bekir Behrem, Savaş Barutçu 

Tür: Korku

Şampiyon

Marco Montes, İspanyol basketbol liginde yer alan önemli bir takımın, ikinci antrenörü olarak görev yapan bir basketbol koçudur. Kibirli bir adam olan Marco, bu yüzden özel hayatında sıkıntılar yaşamaktadır. Bir gün basketbol müsabakasında birinci antrenör ile tartışınca stadyumdan kovulur. Bunun üzerine bir de sarhoş olduğu bir gün polis aracına çarpınca tutuklanır.

Yön: Javier Fesser 

Oyn: Javier Gutiérrez, Alberto Nieto Fernández, Daniel Freire 

Tür: Dram 

IMBD: 7.2

Kaos

Birbirini tanımayan üç günahkarın yolu hiç beklenmedik bir zamanda kesişir. İşledikleri günahlardan kaçan ekip çıkan korkunç fırtınadan kurtulabilmek için aynı mağaraya saklanır. Hayatta kalmak için saklandıkları mağaranın çıkışları heyelan ne- deniyle kapanınca üç günahkar kendilerini ölmeyi beklerken bulur. 

Yön: Semir Aslanyürek 

Oyn: Canan Ergüder, Bülent Emin Yarar, Erdal Sarı 

Tür: Dram

Suikastçı

Cleveland polis departmanında göreve başlayan çaylak dedektif Michael, rahmetli babasının gölgesinden çıkmak için çabalamaktadır. Michael’ın babası, o çocukken uyuşturucu skandalından hüküm görmüş bir dedektiftir. Babasının meslekten men edilmesine neden olan skandalı sorma imkanı bulamayan Micheal, hayatını onun gölgesi altında yaşamaktan fazlasıyla bunalmıştır.

Yön: David A. Armstrong 

Oyn: Justin Chatwin, Peter Stormare 

Tür: Gerilim 

IMBD: 5.3