Vizyon şenleniyor

DC öykü evrenini kapsamlı bir biçimde perdeye yansıtma projesinin en önemli ayaklarından biri olan film, çizgi serideki en önemli kahramanları bir araya getiriyor.

Adalet Birliği - IMDB:8.5

Süperman’in fedakarlıklarından ilham alan Batman’in insanlığa olan inancı toparlanmıştır. Yeni müttefiki Wonder Woman’la insanlığın kaderi için savaşmaya hazırlardır. Ancak karşılarına çıkan yeni tehditin büyüklüğü karşısında kendilerine güçlü bir takım toplamak için kısa bir süreleri vardır. 

-  Yön: Zack Snyder

- Oyn: Ben Affleck, Henry Cavill 

- Tür: Aksiyon 

İçimdeki Güneş - IMDB: 6.0 

Isabelle, Paris’te yaşayan bir ressamdır. Sanatçı olmanın yanı sıra aynı zamanda boşanmış bir anne olan Isabelle, duygularının hayatını yönlendirmesine izin veren, mutsuz ve kararsız bir kadındır. Aşk hikâyesindeki aktörler değişse de sonuçlar Isabelle için hep aynıdır: hayal kırıklığı ve yalnızlık… 

-Yön: Claire Denis

- Oyn: Juliette Binoche, Xavier Beauvois

- Tür: Komedi

Kutsal geyiğin ölümü  - IMDB:5.2

Dr. Steven Murphy, oftalmolog eşi Anna, iki örnek niteliğindeki çocukları; 12 yaşındaki Bob ve 14 yaşındaki Kim ile kusursuz bir hayat yaşamaktadır. Steven’ın kanatları altına aldığı yetim bir genç olan Martin ise bu dengeyi bozmak üzeredir. Martin kendini ailenin hayatına sokmak için rahatsız edici bir çaba sarf etmeye başladığında ailenin huzuru bozulmaya başlar. 

- Yön: Yórgos Lánthimos

- Oyn: Colin Farrell,  Nicole Kidman

- Tür: Dram

Küçük Vampir 3D - IMDB: 5.8

Rudolph’un bağlı olduğu vampir birliği, avcılar tarafından tehdit edilmektedir. Endişeli Rudoplh, bir gün kendisiyle aynı yaşta olan ‘fani’ Tony’le tanışır. Tony başta vampirler olmak üzere tarihi şatolar, mezarlıklar gibi fantastik unsurlara hayran bir çocuktur! Tony’nin yardımıyla Rudolph ailesini avcılardan korur ve ikili arkadaş olur.

- Yön: Richard Claus, Karsten Kiilerich

- Tür: Animasyon

Sen Kiminle Dans Ediyorsun? - IMDB: 6.1

Annesiyle babasının vefatından sonra bir türlü toparlayamayan, hayata dair sorunları olan Aysel, yaşadığı bunalımlı günlerinden kurtulmak için kendini dansa verir. Dans ile hayata geri tutunan Aysel, ‘Şengül Dans Okulu’na dahil olarak yeni bir hayata merhaba der.

- Yön: Burak Aksak

- Oyn: Binnur Kaya, Demet Özdemir l Tür: Komedi

Kardan Adam - IMDB: 5.2

BIrte Becker isimli işinden eve dönen bir kadın, eve döndüğünde eşi ve oğlunun yapmış olduğu kardan adamı görebilmek için sabırsızlanmaktadır. Ancak bir hayal kırıklığı kapıdadır; kardan adam evin önünde yoktur. 

- Yön: Tomas Alfredson

- Oyn: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson

- Tür: Gerilim