Uzakdoğu mutfağını keşfet

Tarihi yapısını modern dokunuşlarla yeniden yorumlayarak misafirlerini eşsiz boğaz manzarasında ağırlayan Feriye Palace, Uzakdoğu mutfağının büyülü dünyasını birbirinden özel lezzetlerle aralıyor.

Geleneksel Türk lezzetlerinden dünya mutfağının en seçkin örneklerine geniş bir yelpazede hizmet veren restoran, Uzakdoğu mutfağının gizemli tatlarını ödüllü Executive Şef Aydın Demir ve Tayland’lı Şef Vichian Thanom’ın hazırladığı menöde buluşturuyor. En leziz sushilerin hazırlandığı restoranda sevilenler arasında; Crunchy Roll, Spicy Tuna, Gold Dragon Roll, Futo Maki ve Philadelphia Roll yer alıyor.

Yeni sezona hazır!

Balık severlerin gözdesi Beluga Fish Gourmet, yeni sezona hazır. Zengin mönüsü, ferah iç mekânı, deneyimli ekibi ve kalite odaklı servis anlayışıyla Ataşehir’de hizmet veren restoran, şirket organizasyonlarından iş toplantılarına, baby shower’lardan butik düğünlere kadar birçok organizasyonun adresi olmaya devam ediyor. Mekân, lezzetli balık ve deniz mahsüllerinin yanı sıra, sıra dışı deniz mezeleri ve sundukları farklı ortamla yıllardır balıkseverlerin uğrak noktası haline geldi. 

Ege’nin seçkin tatları 

Ege’nin lezzet durağı Sea Homes Restaurant by Murat Bozok, birbirinden güzel tatlarıyla Kurban Bayramı’nda misafirlerini bekliyor. Özgün sunumuyla hazırlanan et ve balık lezzetlerinin tadına doyamayacaksınız. Mekanda tatlar öğle ve akşam mönüsü olarak ikiye ayrılıyor. Öğle mönüsünde Ege Otları ve Lor Peynirli Pide’den, Antakya Usulü Güveçte Tepsi Et’e, Mantarlı ve 4 Peynirli Pizza’danKinoalı Falafel Dürüm’e kadar birbirinden nefis ve hafif yemekler bulunuyor.