Uzakdoğu lezzetleri Kalamış'ta

Sushi yemeyi Kaiten banttaki sunumuyla daha da heyecanlı hale getiren Hai Sushi, Uzakdoğu mutfağının lezzetlerini Kalamış Marina’daki benzersiz ortamına taşıyor.

Sushi sevmeyenler için Uzakdoğu’nun leziz tatlarını da misafirleriyle buluşturan Hai Sushi, sevdikleriyle aynı masada bir araya gelmek isteyenler için eşsiz bir atmosfer sunuyor. Miso Shiru, Tempura Udon, Tom Yam Seafood çorbalarıyla başlangıç yapılan, sebzeli ve deniz mahsulleriyle tatlandırılan Ramenlerin yanı sıra Japon salatası, Kinoa Salatası ve Hiyashi Wakame Salad farklı lezzet arayanlar için menünün zengin seçenekleri arasında bulunuyor.

GÜNE MUTLU BİR BAŞLANGIÇ

Kalamış Marina manzarasına sahip Jigger Roof’ın tamamen organik ve yöresel ürünlerden oluşan çift seçenekli kahvaltı menüsüyle güne mutlu bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Menüde Adapazarı kaymağından Gemlik zeytinine, Ezine peynirinden Bandırma karadut reçeline, Kars çiçek balından Vakfıkebir tereyağına birçok coğrafi işaretli ürün bulunuyor.

NAPOLİ USÜLÜ MAKARNA 

İtalyan mutfağını misafirleriyle buluşturan Mezzaluna, hazırladığı yeni spesiyal menüsüyle farklı lezzetler sunmaya devam ediyor. Executive Şef Fabio Brambilla’nın, Güney İtalya kıyılarının geleneksel tatlarını buluşturduğu menüde Napoli usulü ev yapımı makarna “Scialatielli al Pomodoro e Cozze” ön plana çıkıyor. 

EĞLENCEYE KALDIĞI YERDEN DEVAM 

Verdiği aradan sonra eğlence sektörüne hızlı bir dönüş yapan ünlü işletmeci Erkan Kara Bodrum’un en sevilen mekânlarından olan Fink ile sezonu açmıştı! Yaz sezonunu tamamlayan Kara, İstanbul Akaretler’de “Freya” adlı mekânla kışa iddialı giriş yapmaya hazırlanıyor. Beş farklı konseptten oluşan, 250 kişilik yeni nesil meyhane, akustik, 150 kişilik VIP kulübüyle dünya standartlarında olacak.