Ünlülerin sığınağı

Ünlülerin kıskandıran evleri…. Ebru Şallı’dan Elif Dürüst’e kadar hayranı olduğunuz pek çok ünlünün evinin fotoğraflarını sizler için derledik.

BESTEMSU ÖZDEMİR 

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un “Arka Pencere” filmini hatırlatıyor. Ahşap panjurlu geniş terasa açılan daire, yaptığı tablolar ve heykelleriyle onun hem sanat zevkini hem iç dünyasını yansıtıyor.

EBRU ŞALLI 

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ebru Şallı, Ulus Savoy Sitesi’nde ferah ve aydınlık bir bahçe dubleksinde yaşıyor. Kısa sürede kendi dekore ettiği evde, modern ve sade bir çizgi yaratmaya önem vermiş. En sevdiği renk olan moru da oturma bölümü için seçtiği rahat kanepesinde görmek istemiş. 

ELİF DÜRÜST 

Elif Dürüst ve kızı Yasemin ile birlikte Kandilli sırtlarında oturuyor. 1,5 yıllık bir tadilattan sonra, mimar Murat Atabarut evi anne kızın yaşamına uygun, bugünkü şık ve konforlu kimliğine kavuşturmuş. 1,5 dönüm bahçe içinde yer alan üç katlı ev, 500 m2’den oluşuyor. 

BEYZA ŞEKERCİ- ENGİN HEPİLERİ 

Evli oyuncu çift Beyza Şekerci  ile Engin Hepileri, Akatlar’da ikamet ediyor. 180 m2’lik daire, genişçe bir salon ve mutfağa eşlik eden üç yatak odası ve iki banyodan oluşuyor. Engin Hepileri “İkimiz de evde öyle uzun koridor istemiyorduk. Bu ev tasarımıyla tam hayal ettiğimiz gibi çıktı karşımıza” diye anlatıyor. 

YÜKSEL AK RİMER 
2000 Türkiye güzeli Yüksel Ak, 2005’te evlendiği Osman Rimer, oğulları Kaya ve Ares ile İzmir’de yaşıyor. Tescilli güzel yaz aylarını ise Alaçatı’daki evinde geçiriyor. Arokarya Park Evleri’ndeki 110 metrekarelik villanın 3 yatak odası var.

MELİSA ASLI PAMUK 
Kara Sevda dizisinin oyuncularından, 2011 Türkiye güzeli Melisa Aslı Pamuk, Etiler’de oturuyor. Set yoğunluğundan eviyle hiç ilgilenemediğini anlatan başarılı oyuncuya bu konuda Hollanda’da yaşayan anne ve babası tam destek vermiş. Oyuncu “Eve taşınmamda sitenin sakinliği ve güvenliği etkili oldu” dedi.

GAMZE KARAMAN 
Oyuncu ve sunucu Gamze Karaman Acıbadem’de bahçe katı evinde sakin bir yaşam sürüyor. 3 oda 1 salondan oluşan145 m2’lik bahçe katı dairesinin dekorasyonunu ise yakın arkadaşı iç mimar Eda Kamış ile birlikte yapmışlar.

TANEM SİVAR 
Sunucu Tanem Sivar, Hüsrev Gerede Caddesi üzerinde bir apartman dairesinde yaşıyor. Bu semti çok sevdiğini ve yıllardır vazgeçemediğini anlatan Sivar, evinde kedisi Casper ile son derece enerjik ve neşeli bir dünya yaratmış kendine... 11 yıldır Nişantaşı’nda yaşayan Sivar’ın semtteki üçüncü evi burası…