Ünlüleri buluşturan düğün

Acun Ilıcalı’nın ilk evliliği Seda Başbağ’dan olan büyük kızı Banu Ilıcalı, geçen hafta Swissotel’de Efe Ceyhun ile dünyaevine girdi.

Banu Ilıcalı ile Efe Ceyhun’un nikâh töreni ve ardından gerçekleşen düğün yemeğine sanat ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı. Banu Ilıcalı ile Efe Ceyhun’un nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ kıydı. 

‘YELKENLERFORA’ DEDİLER!

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yacht Club işbirliğiyle Vodafone Red ana sponsorluğunda Marına Yacht Club Bodrum tarafından düzenlenen 11.Famous Cup yelken yarışları sona erdi. Yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla düzenlenen Famous Cup 2016 yarışları bu yılda ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplamda 30 tekne’ nin katıldığı yarışmalarda ünlüler kıyasıya mücadele etti. 

50. yıl kutlaması

Eczacıbaşı Kulübü, kuruluşunun 50. yıl dönümünü geçen hafta düzenlenen törenle kutladı. Ortaköy’deki Four Seasons Hotel’de gerçekleştirilen etkinliğin ev sahipliğini Eczacıbaşı Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı yaptı. Törene kulübün yönetim kurulu üyeleri, federasyon temsilcileri ve sporcular katıldı.