Ünlüler Fatih'teki kadın dehşetine sessiz kalmadı! Vahşete karşı tek yürek

Ünlü isimler sahne aldıkları mekanda, 19 yaşındaki iki genç kızın vahşice katledilmesine sessiz kalmadı. Yıldızlar ‘Kötülükler bitsin. Adalet yerini bulsun' mesajını verdi.

Semih Çelik'in 19 yaşındaki eski sevgilisi Ayşenur Halil'i, ardından aynı yaştaki sınıf arkadaşı İkbal Uzuner'i katletmesi, tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Sahnesi olan birçok ünlü isim, kan donduran vahşete tepki gösterdi. Hadise, Uniq İstanbul'un sahnesindeydi. İki genç kızın öldürülmesiyle ilgili üzüntüsünü dile getiren Hadise, "Aslında içeride olması gereken ama sokaklarda gezen katillere hep beraber 'sıfır tolerans' diyelim" dedi.

GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYOR

İlk kez Harbiye Açıkhava'da konser veren Semicenk ise, ''Videolara rastladım. O annenin feryadında kendi insanlığımdan utandım. Hâlâ gözümün önünden gitmiyor. Bu duruma toplu bir şekilde dur dememiz gerekiyor. Bu olayların bir an önce son bulmasını diliyorum. Sapkın insanlara lanet olsun diyorum" şeklinde konuştu.

KÖTÜLÜKLER BİTSİN

Şarkıcı Ziynet Sali ise BtcTurk Vadi Açıkhava'da duygu dolu anlar yaşadı. Gecede gözyaşlarını tutamayan Sali, "Bu konser için çok özenle hazırlandım. Ama dün yaşanan o üzücü olaylar sonrası o kadar çok ağladım ki elim yüzüm şiş, lütfen kusura bakmayın. Kötülükler bitsin" dedi.

İYİLİĞİN BEKÇİLERİ OLMALIYIZ

Ferhat Göçer, Taksim'deki konserini kadın ve çocuklara adadı. 'Kızım' şarkısıyla gecenin startını veren Göçer, "İyiliğin ve vicdanın bekçileri olmalıyız. Onları korumak hepimizin sorumluluğudur" dedi.

ADALET YERİNİ BULSUN

KKTC Chamada Prestige Hotel'de sahne alan Derya Uluğ, "Kız çocuklarımızın gelecekleri için sessiz kalmamalıyız. Adaletin tecelli etmesini istiyorum. Suçlular hak ettikleri cezaları almalı" dedi.

LANET OLSUN

İlk Harbiye konserinde biletleri günler öncesinden tükenen Semicenk, "Sapkın insanlara lanet olsun'' diyerek tepki gösterdi.