Ünlüler, 2024'e sahnede girdiler

Birbirinden ünlü isimler, 2024'ün geri sayımını sahnede yaptı. Sanatçılar, sevilen şarkılarıyla yeni yılı karşıladılar.

YENİ YILDA AŞK DİLEDİ

Popçu Simge, Çeşme'de konser verdi. Raisa Vanessa imzalı kıyafetiyle göz dolduran Simge, 2023'ün değerlendirmesini yaptı: ''Kalbimde hep ayrı bir yeri olacak bir yıl geçirdim. Yaşadığım her ana şükrediyorum. 2024'ten ise artık aşk diliyorum."

SAHNEDE 53'E MERHABA

Emrah, Günay Restoran'daki konserinde 53. yaş gününü kutladı. Sanatçı, kızı ve oğlunun mesajlarıyla duygulandı.

ESKİ EŞ SÜRPRİZİ

Aşkın Nur Yengi, Girne'deki Lord's Palace Hotel'de sahne aldı. Yengi'yi izleyenler arasında eski eşi Haluk Bilginer de vardı. Yengi, Bilginer'i sahneye davet etti. İki Cem Karaca şarkısı okuyan Bilginer, yoğun istek üzerine üçüncü kez seslendirdi.

KAYINVALİDEYLE YAN YANA

Kenan Doğulu, yılbaşı akşamı Merit Royal Diamond Hotel'deydi. Doğulu, 2024'ün ilk saniyelerinde eşi Beren Saat'i öptü.

Şarkıcıyı, annesi Serpil Doğulu da izledi. Binlerce kişiye sevilen parçalarını seslendiren Doğulu, unutulmaz bir gece yaşattı.

HEDEFLERİME KAVUŞTUM

Derya Uluğ, yılbaşı gecesi KKTC'de sahne aldı. 2023 yılında ilk albümüyle zirveye oturan Uluğ, "Yılı Spotify listesinin zirvesinde bitirdik. Hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz" dedi.

HÜLYA AVŞAR FİLTRESİ

Hülya Avşar, yeni yılı sevenleriyle Sapanca'da kutladı. Avşar Kızı'nı kız kardeşleri Leyla Avşar, Helin Avşar ve kuzenleri yalnız bırakmadı. Öte yandan aynı saatlerde Hülya Avşar'ın da yer aldığı İbo Şov'daki program yayınlandı. Avşar Kızı, yüzüne uygulanan filtreyle tanınmakta güçlük çekti.

İbo Show'un yılbaşı programına konuk olan Hülya Avşar'ın filtre takıntısı programı izleyenleri şaşırttı.

FOSFORLU FUNDA

Funda Arar, Les Ambassadeurs Otel'de sahne aldı. Songül Sarpbaş imzalı sarı elbisesiyle göz kamaştıran Arar, 2024'ten barış, mutluluk ve huzur diledi.

ŞARKI ÇIKARMAK BORSA GİBİ

Ebru Yaşar, Pullman Hotel'de yeni yılı kutladı. En son 'Kehribar' adlı parça çıkaran Yaşar, ''Bir şarkı üzerine aylarca çalışıyoruz. Borsa veya piyango gibi bir iş" dedi.

ÖNCE SAĞLIK SONRA BARIŞ

Ebru Gündeş, yılbaşı gecesi Elexus Hotel'de sevenleriyle buluştu. Monique Lhuillier imzalı elbisesiyle sahne alan Gündeş, üstü siyah, altı gümüş, payetli sahne kıyafetiyle dikkat çekti. Yeni yıl dileklerini sahneden paylaşan Gündeş, "2024 önce sağlık sonra barış getirsin. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun" dedi.

ÜÇ SAATLİK PERFORMANS

Sibel Can, Cahide Palazzo'da sahne aldı. Yaklaşık 3 saat aralıksız şarkılarını okuyan Can, "Müzik dolu bir yıl olsun" dedi.

NAR GELENEĞİ

Fatih Ürek, The Arkın Colony Hotel'de müzik şöleni yaşattı. Yeni yıl temennisinde bulunan Ürek, ''2024 hepimize öncelikle sağlık ve mutluluk getirsin" dedi. Ürek, sahnede 2024'ü karşılarken sahnede nar kırmayı da ihmal etmedi.

5 BİN KM YOL YAPTI

Alya, yılbaşına Çubuklu Vadi Evleri'nde 400 kişilik özel bir davetle girdi. Yılbaşı öncesi programı yoğun olan Alya, yaklaşık 5 bin kilometre yol yaptı. Şarkıcı, sahnede olmanın kendisine terapi gibi geldiğini söyledi.

ZİRVEDE COŞKU

Muazzez Ersoy, Uludağ'da, yeni yıla eğlenerek girmek isteyen tatilcilerle buluştu. 2023'ün son saatinde sahnede olan yorumcu, Türk Sanat Müziği'nden arabeske uzayan seçkin eserlerden oluşan repertuvarıyla eğlence yaşattı.