Ünlü isimler Gaziantep'teki konteyner kentte çocuklarla buluştu! Yaraları hep birlikte saracağız

Sanat dünyasının ünlü isimleri, İletişim Başkanlığı'nın desteğiyle Gaziantep'teki konteyner kentte çocuklarla buluşup hediyeler dağıttı.

Boğaziçi Küresel İlişkiler Derneği'nin organizasyonu ve İletişim Başkanlığı'nın desteğiyle dizi ve sinema oyuncularından oluşan 15 kişilik ekip, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde kurulan konteyner kenti ziyaret etti.

Burak Haktanır, Musa Evren, İsmail Hakkı Ürün, Birand Tunca, Gökhan Karacık, Yuşa Ebrar Dursunoğlu, Uğurcan Keleş, Muhammed Emre Kaya, Emir Fırat Işık, Ali Buhara Mete, Recep Çavdar, Tamer Karadağlı, Emre Bulut, rap sanatçısı Resul Aydemir ve futbolcu Ümit Karan'ın bulunduğu ekip, konteyner kentteki çocuklarla oyun oynayıp sohbet etti.

Tamer Karadağlı, ülkenin yaşadığı bu deprem felaketinden sonra birçok insanın evsiz kaldığını anımsatarak "Çok büyük bir yıkım yaşadık. Konteyner kente gelip çocuklara bir nebze olsun moral verebiliyor olmak çok önemli'' dedi.

Ali Buhara Mete "Çocuklar, bize mutluluk veriyor. Böyle bir günde onların dertlerine ortak oluyoruz. Onlarla olmak çok güzel" derken Muhammed Emre Kaya ise televizyondan deprem bölgelerini izlediğinde çok üzüldüğünü belirterek, "Buraları görünce kelimelerle tarif edilemeyecek şekilde acı ve afetle karşılaştık. İnşallah yakın zamanda yaralar tam anlamıyla sarılır" dedi.