Ünlü isimler Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu... 100. yıl sahnesi

Cumhuriyetimizin 100. yaşı tüm yurtta konserlerle karşılanıyor. Sıla'dan Funda Arar'a Hadise'den Göksel'e birbirinden ünlü isimler, Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu. Ünlü isimler sahne aldıkları mekânda şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.

ANKARA'DA HADİSE VAR

Hadise, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Ankara'daydı. Sevilen şarkılarını seslendiren ve uzun süre sahnede kalan Hadise, müzikseverleri etkiledi. Vatandaşlar, cep telefonlarının ışıklarını yakarak şarkılara eşlik etti.

VEDALAR ZORDUR

Sıla, Girne Rocks Hotel'deydi. Sıla, "Ne kadar güzel bir akşam. Adeta bir yaz akşamı gibi. Kıymetli cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Bu onurlu bayramı taçlandırmak ne güzel oldu" sözleriyle gecnin startını verdi. Coşkuyla geçen konserde Sıla, "Vedalar zor ama güzeldir" deyip final yaptı.

ÇOCUKLARLA KUTLAMA

Şarkıcı Funda Arar önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. "Cumhuriyetimiz ve yarınlarımız çocuklarımıza emanet, nice 100 yıllara!" sözleriyle Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayan Arar, salondaki tüm çocukları sahneye davet etti ve bayramı coşkuyla kutladı.

CUMHURİYET BİZİM

Göksel, Bakırköy Sanatçılar Parkı'nda konser verdi. Pelerinli kırmızı elbisesi giyen Göksel, "Atatürk'ün izinde, yüzyıllık cumhuriyet bizim" deyip ardından Gençlik Marşı'nı söyledi. Dünden bugüne sevilen parçalarını seslendiren şarkıcı, sahnede yaklaşık 1.5 saat kaldı.

YAVRU VATANDA BAYRAM

Popçu Derya Uluğ'u Girne Savoy Otel'de yaklaşık bin 300 kişi izledi. "Cumhuriyetimizin 100. yılında burada, yavru vatanda sizlerle olmak büyük mutluluk. Ülke olarak daha nice bayramları coşkuyla kutlamayı diliyorum" sözleriyle sahnesine başlayan Uluğ, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

BASTIK KONSERİ!

Zeynep Bastık, Ankara'da sevilen parçalarını seslendirdi. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı'nda sahne alan Bastık, şarkılarını binlerce kişiyle beraber seslendirdi.

BÜYÜK BİR ONUR

Ebru Yaşar, Cumhuriyet Bayramı'nı KKTC'de kutladı. Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de sahne alan Yaşar, "Böyle bir tarihimiz olduğu için ve bugüne tanıklık ettiğimiz için çok mutluyum. Bu çok büyük bir onur. Cumhuriyetimiz kutlu, mutlu olsun" dedi.

GURUR GECESİ

Betül Demir, Cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında Maçka Demokrasi Parkı'nda sahne aldı. Şarkılarını alanı dolduran misafirleriyle hep bir ağızdan seslendiren Demir, "Cumhuriyetimizin 100. yaşını burada, hep birlikte kutlamanın gururunu yaşıyorum" dedi.

HEP BİR AĞIZDAN İSTİKLAL MARŞI

Popçu Gökhan Özen, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu. Kırmızı-beyaz kapşonlu sweatshirt giyen Özen, "Biz Türk bayrağı altında yaşamaktan ve cumhuriyet çocuğu olmaktan çok mutlu ve gururluyuz "dedi. Gecenin ilerleyen saattlerinde eline Türk bayrağı alan Özen, seyircisini ayağa kaldırarak hep beraber İstiklal Marşı'nı söyledi.