Tropikal lezzet durağı

X Beach Yalıkavak, bünyesinde açtığı Ginger Restaurant, botanik bitkilerle kaplı tropik atmosferi, sıra dışı dekorasyonu ve özel lezzetleriyle benzersiz bir deneyim sunuyor.

Mekâna hayat veren Costa Rica’dan özel olarak getirilen 5 dallı 1 ton ağırlığındaki Robellini ağacı, muz yapraklarıyla botanik bitkiler arasına yerleştirilen 3 metrelik masif masaları, halatlarla kurulu salıncakları ve mermer barıyla bir beach için alışılmadık detaylarla dekore edilen mekân, misafirlerini tropik bir vahanın içine çekiyor. Nude serisinden seçilen kristal kadehlerden özel yapım yemek takımlarına ve keten peçetelere yemek deneyimizi özel kılacak ince detaylarla öne çıkan Ginger Restaurant, birbirinden özel lezzetlere ev sahipliği yapan zengin mönüsü, 18 kişilik mutfak ekibiyle hizmet veriyor.

Yaz mevsimine uygun tatlar

 
Goya, Reina’da yeni sürprizleriyle farkını ortaya koyuyor. Modern, şık ve sade çizgileri konforla buluşturan Goya Lounge’ın mekânı hareketlendiren özel aydınlatmaları, sıcak bir ambiyans yaratıyor. Şef Ramazan Uçar’ın yorumlarıyla hazırlanan işletmenin mönüsünde, füme somon, ahtapot, karides, yaban turpuyla hazırlanan denizden lezzetler tabağı, steak tartare, somon tartare, spagetti bottarga, popcorn karides, moules marinières, mango parfe gibi tam da yaz mevsimine ideal lezzetler öne çıkıyor. 

Boğaz’a karşı kahvaltı 

Huqqa, Ankara ve Bodrum’dan sonra yepyeni şubesi Emirgan’da misafirlerini ağırlamaya hazır. Mekân hafta içi ve hafta sonu sabahın ilk saatleri kahvaltı keyfinden günün geç saatlerine kadar Boğaz’ın en gözde buluşma noktası oluyor. Doğu ve Batı senteziyle harmanlanan mönüsüyle büyük ilgi gören mekân, dünya mutfağının seçkin lezzetlerini Emirgan’a taşıyor. Geç saatlere kadar hizmet veren Huqqa sayısız lezzet çeşitleriyle yazı özel kılıyor.