Bu takıntılar başa dert!

Ekranlarda gördüğümüz ünlü isimlerin birbirinden ilginç takıntıları olduğunu biliyor muydunuz? Eğer cevabınız ‘hayır’ ise bu haber sizin tüm bu merakınızı giderecek.

Topuklarını değiştiriyor 

Sezen Aksu’nun ilginç takıntıları olduğu ortaya çıktı. Aksu, şarkılardaki yaratıcılığını kıyafetlerinde de kullanıyor. Aksu’nun, çarşaftan elbise, yüzükten ise kemer tokası yaptığı öğrenildi. Ayakkabı konusunda da takıntılı olan minik serçe ayakkabılarının topuklarını birbiriyle değiştiriyor.

Perşembe totemi 

‘Muhteşem Yüzyıl-Kösem’ dizisinde rol alan Beren Saat, perşembe günü totemine inananlardan! Ekran macerasına başladığı ilk dizisinin perşembe akşamı yayımlanmasından dolayı bugüne karşı ayrı bir ilgi duyan oyuncunun en son oynadığı ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisi bu toteme de uyuyor. Telefonla konuşmayı da pek sevmeyen güzel oyuncu, daha çok mesajlaşmayı tercih ediyor. Hatta bu konuda o kadar hassas ki oyuncunun menajeri dahi Saat’e ulaşmakta zorluk çekiyor.

Aynalarla dost!

 Burak Özçivit’in takıntısının nedeni yakışıklılığından! Özçivit, sette aynalara bakmadan duramıyormuş.

Peruk sevdası

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson tam bir peruk âşığı… Alanson, gördüğü perukları satın alıyor. Şarkıcının sayısız peruğu var. 

Pütürlü yemekler uzak dursun!

Sevilen oyuncu Bergüzar Korel, yemek konusunda oldukça hassas! Güzel oyuncu pütürlü hiçbir şey yiyemiyor. Sütlacı ağızına koymayan güzel oyuncu, dolmanın içindeki üzümden de bir hayli rahatsız oluyor.