Tolgahan, yemeklerimi seviyor

Güzel oyuncu Almeda Abazi, mutfak konusunda hamarat olduğunu dile getirdi.

ALMEDA ABAZİ


İstinye Park’ta objektiflere yansıyan oyuncu, kimi zaman evde yemekler yaptığını ifade etti. Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Tolgahan Sayışman’ın da yaptığı yemeklere tam not verdiğini dile getiren Abazi, mutfakta hünerleri sayesinde sık sık övgüler aldığının haklı     gururunu yaşayarak anlattı.

GÜLŞEN 

Çocuğum sağlıklı olsun yeter!
3 aylık hamile olan Gülşen, siyaha bürünmüş bir şekilde Nişantaşı’nda görüntülendi. Kız annesi olmaya hazırlanan ünlü şarkıcı, ‘’Bebeğim sağlıklı olsun yeter “ açıklamasında bulundu. La Plaj’da sahne aldığı sırada arbedenin arasında kaldığı iddia edilen Gülşen konu için ise ‘’Ben sahneden indikten sonra orada kavga çıktı. Ben sahnedeyken ufak tefek sürtüşmeler olmuştu. Ama alkol işte herkese satarlarsa böyle olur” dedi.

ASENA 
Hesaplar Asena’dan

Demet Akalın’ın sunuculuğunu üstlendiği programda küfür etmesinden dolayı yayın esnasında zor anlar yaşayan Asena Atalay, Citys’deydi. Beyaz elbisesi ve siyah terliğiyle dikkatleri üzerine çeken Atalay, mağazaları gezdi. Ardından bir arkadaşıyla restoran geçen ünlü isim, çıkıyşa hesabı kendi ödedi. 

TAMER KARADAĞLI 
Baba-kızın sinema keyfi 
Pamuk Prens’ adlı diziyle ekrana geri dönmeye hazırlanan Tamer Karadağlı, kızı Zeyno ile birlikte İstinye Park’ta objektiflere yansıdı. Yeni vizyona giren ‘Tarzan Efsanesi’ sinema filmini izleyen baba-kız, AVM’ de kısa bir alışveriş turunun ardından Butterfly Chocolate’ta yorgunluk kahvesi içti.

NURGÜL YEŞİLÇAY 
‘Muhteşem’ konusu net  değil

’Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinin yeni sezonunda yer alıp almayacağı merak edilen Nurgül Yeşilçay, Göcek tatilini yarıda keserek hafta içi İstanbul’a döndü. Nişantaşı’nda arkadaşlarıyla birlikte kahve içe güzel oyuncu, hakkında çıkan yeni dizi sorularını ise ‘Henüz net bir şey yok’ diyerek geçiştirdi.