Terasta yemek keyfi

Litera, İstanbul Boğazı’nın Marmara Denizi, tarihi yarımada ve Haliç’in birleştiği noktayı en iyi açıdan görmekte olup dört mevsim bu manzarada Teras olarak hizmet vermekte...

Beyoğlu’nda hizmet veren mekân, mönüsünde dünya mutfağından lezzetlere yer vermiş, başta Alman ve Avusturya mutfağından çeşitlemeler sunuyor. Saat 11.oo’de güne başlayıp, öğle yemekleriyle gün boyu cafe olarak hizmet veriyor. Saat 19.00’dan itibaren ise, akşam yemeği servisine geçiyor. Saat 23.00 ve sonrasında ise 04.oo’e kadar dans müzikleri, DJ performansları, canlı Türk ve Batı müziği dinletisi eşliğinde Restaurant/Lounge-Club olarak hizmet veriyor.

Kahvaltıda lezzet şöleni 

Eataly, pazar kahvaltılarında lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Her pazar 11.00-13.00 saatleri arasında Bar Terrazzo’nun Boğaz manzaralı atmosferinde, İtalyan lezzetlerinin ve geleneksel Türk kahvaltısının bir araya geldiği “Jazz Breakfast” misafirlerini bekliyor. Mönüde Türk kahvaltı klasiklerinden İtalyan kahvaltılarının vazgeçilmezlerine birçok seçenek var. Güne lezzetli bir final yapmak isteyenler için de ayrıca Nutellalı kruvasan, ricotta peynir ile dağ meyvesi soslu Roma usulü çörek ve pancake mönüye damga vuruyor.

Çocuklar için en doğal ürünler

Fenerbahçe sahilinde yer alan Romantika Garden denize sıfır konumu ve geniş yeşil alanlarıyla ailenizle birlikte keyifli bir yemek ziyafeti sunuyor. Mekânda deneyimli şeflerin tüm malzemeleri özenle seçerek oluşturduğu mönüde çocuklara yerel ve doğal lezzet seçenekleri veriliyor. İşletme yiyeceklerin yanı sıra ev yapımı doğal limonataları ve katkısız dondurmasıyla ebevenylerin yüzünü güldürüyor.