Tek başına alışveriş

Popçu Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde yeni sezon ürünlerini inceledi.

AZRA AKIN

Bonus Azra
Tescilli güzel Azra Akın, Nişantaşı City’s de elinde alışveriş poşetleriyle görüntülendi. Yaz mevsiminin gelmesiyle saç renginde değişikliğe giden ünlü ismin, kabarık saçları görenlerin dikkatinden kaçmadı. Makyajsız olduğu için güneş gözlüğünü gözünden çıkarmadan alışveriş yapan Akın, her zamanki gibi sempatik tavırlarıyla ilgi odağı oldu. 

SELİN GÖKBAKAR

Fit vücuduna kavuştu
Şahan Gökbakar ile evlendikten sonra televizyondan elini ayağını çeken Selin Gökbakar, alışveriş için Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. 5 ay önce oğlu Deniz Efe’yi kucağına alan Selin Hanım, tek başına mağazaları gezdi. Hamilelik esnasında 16 kilo alan ünlü ismin kısa sürede fazlalıklarından kurtulduğu görüldü. Eski vücut ölçülerine kavuşan Gökbakar, telefonunu bir an olsun elinden ayırmadı. 

ASENA TUĞAL- ŞAHİN IRMAK 
Sevgililer aynı filmde

Evlilik yolunda ilişki yaşayan oyuncular Şahin Irmak ile Asena Tuğal, Akmerkez’de karşımıza çıktı. Mağazaları gezen sevgililer, müjdeyi verdi. İlk olarak objektiflere poz veren çift, yazın yeni bir sinema filminin çekimlerine başlayacaklarını itiraf etti. Proje hakkında herhangi bir açıklama yapmayan âşıklar, ardından el ele mağazaların yolunu tuttu. 

ŞEYMA SUBAŞI- BURCU ESMERSOY 
Kankigiller AVM’de 

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, yakın arkadaşı modacı Şeyma Subaşı ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde mağazaları gezdi. ‘Elin Oğlu’ aldı eğlence programını sunan Esmersoy, mini eteği ve kovboy çizmeleriyle bakışları üzerine çekti. İki yakın arkadaş yeni sezon ürünlerini inceledikten sonra kendilerine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. İkili daha sonra araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttu. 

EMİNA SANDAL
Göbeğini açıkta bırakan tişörtüyle fit vücudunu gözler önüne seren Emina Sandal, fotoğraf isteğini kırmadı. Sezonun yeni trendi yırtık pırtık jean pantolonuyla poz veren Emina Hanım, acelesi olduğunu belirterek gazetecilerin yanından hızlı adımlarla uzaklaştı.