Tehlikeli dalkavuklar Cihangir'de! Tolgahan bazılarını çok kızdıracak

Tolgahan Sayışman, ünlülerin uğrak yeri olan Cihangir semtiyle ilgili itirafta bulundu. Oyuncu, “Orada sizi yanlışa çekebilecek ünlülerin olduğu tehlikeli masalarda bulundum. Ben de dikkat edemedim, başaramadım'' dedi.

Akşam Gazetesi

Oyuncu Tolgahan Sayışman, sinema sektörünün kalbinin attığı Cihangir hakkında konuştu. 'Bambaşka Sohbetler' programında Sayışman, şöhrete kavuşmadan önce kendisinin de bir dönem Cihangir'de takıldığını ama bunun yanlış olduğunu sonradan fark ettiğini söyledi.

Oyuncu, "O dönemde çaktırmadan, sizden daha ünlü olmak isteyen bir sürü dalkavuk geliyordu. Cihangir önemli bir bölgeydi. Her masada bir ünlü vardı. Etraflarında resme gireyim, bir yönetmenle tanışayım, masaya dahil olayım tipleri mevcuttu. O masada sizle ilgili işte onların söyledikleri ve sizi yönlendirmeleri çok tehlikeliydi! Onlara dikkat etmediğiniz zaman hep bir yanlışın içine gidiyordunuz'' dedi.

Sayışman ardından sözlerine şöyle devam etti: "Ben de dikkat edemedim, başaramadım. Aydınlanma olmamıştı. Aydınlanmam Almeda ile evlendikten sonra oldu.''