Ferhat’ın özgür kızı

Ferhat Göçer’in ‘Düştüm Ben Yollara’ şarkısının klibi ekranlarda dönmeye başladı. Klip Youtube’da kısa sürede bir milyon izlenme sayısını geçerken Göçer’e eşlik eden Elena Viunova, güzelliğiyle bir hayli dikkat çekti.

Ferhat Göçer, Elana için yeni Özgür Kız derken, Rus güzel yapımcıların da radarına takıldı. Elena Viunova’ya bir dizi ve sinema filmi teklifi geldi.

HABER TURUNDA BU HAFTA ÖNE ÇIKAN DİĞER HABERLER

Tecrübelerini arkadaşlarına aktarıyor

Club Catamaran’ın sahibi ve işletmecisi Dilek Birgen, son zamanlarda evsahipliği yaptığı organizasyonlar dikkat çekiyor. Çeşitli markalarla işbirliği yapan Birgen; yaptığı     her davette konunun içeriğine göre hem turizm hem de     psikoloji alanında aldığı eğitimle birleştirip herkesin işine yarayacak pratik bilgilerde veriyor. Ayrıca güzellik ve sağlıklı beslenme alanında da birçok workshop düzenliyor.

Kozmik bakım

Murat Boz ile düet yaptıkları ‘İltimas’ şarkısı için aralarının bozuk olduğu söylenen Gülşen, Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Yeni projeler için hazırlık içerisinde olan Gülşen, cilt bakımı yaptırmak için soluğu güzellik salonunda aldı. Çıkışta bordo boğazlı kazağı, kamuflaj montu ve güneş gözlükleriyle karşımıza çıkan sanatçı, gülümseyerek poz verdi.

Çekim öncesi motivasyon yemeği

Bir Yeşilçam komedisi olan “Müthiş Bir Film”in çekimleri 30 Kasım’da start alıyor. Yapımcılığını Erhan Karataş ve Cahit Kaya’nın üstlendiği filmin teknik ekibi ve oyuncuları bir araya geldi. Yapımda Gürgen Öz, Murat Eken, Cemal Hünal, Gaye Gürsel ile Şahika Koldemir oynuyor. Yemekte, Cemal Hünal hariç tüm oyuncular hazır bulundu. Hünal’ın, çocuğunun rahatsız olması nedeniyle yemeğe katılamadığı bildirildi. Çekimleri çok yakında başlayacak olan filmin oyuncuları toplu halde gazetecilere poz verdi.