Taze, lezzetli ve hızlı

Nişantaşı’nda, taze, lezzetli ve doyurucu alternatifler sunan Bronwyn, Türkiye’deki “hızlı servis” anlayışına yepyeni bir boyut getiriyor.

Her güne yeni başlangıçla hiçbir yemeğin ikinci gün servis edilmediği, hızlı yemeklerin sağlıksız olma anlayışından uzaklaşarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren mekân, menemen, porridge, jambonlu poşe yumurta, kök sebzeli yumurta beyazı omlet gibi kahvaltı seçeneklerinin yanı sıra ıspanaklı, beyaz peynirli ve vegan çeşitlerin de yer aldığı tost çeşitleriyle güne zinde başlamaya olanak sağlıyor. Mönüde yer alan; Risotto, Kayseri Mantısı, Jambonlu Mac’n Cheese, Fettucine Alfredo ve Glutensiz Penne Primavera mutlaka denenmesi gerekenler arasında yer alıyor.

Latin rüzgârı  

Latin konseptiyle hayata geçen Azucar Latin Bar&Food, Roxy’nin yanındaki 4. katta İstanbul eğlencesine rengârenk bir yorum getiriyor. Tümüyle Latin konseptiyle dekore edilen mekânın işletmecisi Venezuelalı Yhonys Mercedes, yiyecek ve içecek mönüsünü de Güney Amerika lezzetlerinde Venezuellalı şefle birlikte hazırladı. Mekânın eğlencesinden sorumlu DJ’leri ise Colombiya ve Küba’dan…

Tadım serüveni 

Toi İstanbul, Şef İsmet Saz’ın minimalist dokunuşlarla hazırladığı yeni sezon mönüsüyle, misafirlerine unutulmaz bir tadım serüveni vaat ediyor. Mevsim lezzetleriyle hazırlanan mönüde; bal kabağı çorbası, yavaş pişmiş sığır kuyruğu gibi enfes lezzetlerden, taze el yapımı, mevsim mantarlı tagliatelle gibi yemekler iştahınızın kabarmasını sağlıyor. Palamut ızgara, mönünün iddialı yemeklerinden...

Dünya mutfakları bir arada!

Gastronomi sektörünün en büyük buluşması olarak nitelendirilen Sirha İstanbul, 6.kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bu sene 29 Kasım – 1 Aralık 2018 tarihleri arasında Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Sirha İstanbul bir kez daha Türkiye’nin zenginliklerini dünya mutfakları ile buluştururken, dünya mutfaklarındaki yenilikleri de Türkiye’de sergileyecek.