Tatil yolcuları

9 günlük Ramazan Bayramı’nı fırsat bilen ünlüler, bavullarıyla Atatürk Havalimanı’nda objektiflere yansıdı. Bayram yoğunluğuna kalmamak için erkenden yola çıkan isimlerin tatil tercihi yurtiçi oldu.

Gülşen- Ozan Çolakoğlu: 

3 aylık hamile olan Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte Bodrum’un yolunu tuttu. Sanatçının vereceği konserler için bu yazlık beldesini tercih ettiği söylendi. 

Coşkun Sabah: 

Eşi Ceyda Sabah ile boşanma davaları devam eden Coşkun Sabah, havalimanında tek başına görüntülendi. Bodrum’a giden sanatçı, 1 ay yazlığında tatil yapacağını belirtti. 

Demet Akbağ: Usta oyuncu Demet Akbağ, sezon yorgunluğunu atmak için Çeşme’ye gitti. Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen oyuncu, uçağa yetişmek için röportaj tekliflerini geri çevirdi. 

Meryem Uzerli: 

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, bayramı ailesiyle beraber geçirmek için Berlin’e gitti. 

İzzet Antebi: İşadamı İzzet Antebi rotasını yurtdışı yerine Bodrum’a çevirdi. 

Metin Şen:

Her sene tatil için Ege’yi tercih eden Metin Şen, Bodrum’daki yazlığına gitti. 

Şirin Ediger- İstanbul Bayülgen:

Okan Bayülgen’in eski eşi Şirin Ediger ile kızı İstanbul Bayülgen ile Bodrum’a uçtu. 

Çağla Şıkel: 
‘Her Şey Dahil’ programını sunan Çağla Şıkel, Bodrum’a uçtu. Oğullarının babasıyla birlikte Çeşme’de tatil yaptığını söyleyen sunucu, ilerleyen günlerde buluşacaklarını dile getirdi. 

Çeşme’de renklİ tanıtım

Tatil anlayışındaki kalitesiyle ünlülerin gözdesi Çeşme, inşaat şektörünü de harekete geçirirken birçok seçkin projeye bir yenisi daha eklendi. Alaçatı Viento Hotel’de özel bir tanıtım gerçekleştirildi. Davete cemiyet hayatından birçoktanıdık sima katıldı.