Stella’da yemek şöleni

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Lux Bodrum Resort & Residences, Stella Restaurant’ta Master Şef Barış Torcu liderliğinde yemek saatlerini sabah kahvaltısından itibaren şölene çeviriyor. Sabahları konuklarına her damak zevkine uygun gurme lezzetlerle ‘Günaydın’ diyen Stella, akşam yemeklerinde ise İtalyan yemeklerine bambaşka bir yorum katıyor. Misafirlerini her hafta sürpriz bir temayla karşılayan Stella, aromatik baharatlar ve taze yetiştirilen organik ürünler ile hazırlanan lezzetlerin yanı sıra Ege Denizi ve Akdeniz’in yerel balıkçılarından gelen en iyi taze balıklarla damaklara bayram ettiriyor.  

İstanbul’da farklı bir lezzet durağı


7 yıldır Fındıklı durağının karşısında hizmet veren Bal Köfte, lezzzet severlerin vazgeçilmez adresi oldu. Günde 250 porsiyon köftenin satıldığı mekânın sahibi Güven Cengiz, işin sırrını ‘Kesinlikle satır kıyma kullanmıyoruz’ şeklinde açıkladı ve devam etti: Kendi küçük bir çiftliğimizde kendi hayvanlarımızın etini kullanıyoruz. Satırla dövülen et üç gün dinlendiriliyor. Baharat ve ekmekten başka hiçbir şey katmıyoruz.

Akşamüstü keyfi

Brasserie konseptini farklı bir yaklaşımla hayata geçiren Monochrome, yaz sezonu için yenilediği mönüsüyle günün her saatine uygun seçenekleri misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Çay saatine özel hazırlanan iki kişilik mönüde, çikolatalı ve orman meyveli muffin, elmalı tart, mini poğaça, mini sebzeli kiş ve zeytinli ay çekirdekli kurabiyenin yanı sıra somonlu, tavuklu ve mozzarella’lı olmak üzere üç çeşit sandviç bulunuyor.

Güney Fransa tatları

Güney Fransa’nın özgün lezzetlerini kendine has yorumu ile sunan La Petite Maison; kaliteli yemek ve servisinin yanı sıra, seçkin sanat eserlerinin değer kattığı ambiyasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Dönemsel olarak mönüye eklenen lezzetlerden biri, “Kuşkonmaz ve trüf mantarlı risotto”. La Petite Maison mutfağının iddiası ortaya koyan yemeklerden biri olan risotto, mevsimsel içeriği ve lezzeti ile misafirlerin büyük beğenisi kazanıyor.