Spesiyal mönü

İtalyan restoran Da Mario, deniz ürünleriyle hazırlanan yeni spesiyal mönüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Başlangıçlara alternatif eklenen ahtapot salatası; “Insalata di polpo alla Catalana” Katalan mutfağından ilham alıyor. Sarımsak, acı biber ve maydanoz kullanılarak marine edilen midye ve istiridyeli “Cozze e vongole alla marinara con pizza alla cipolla e rosmarino” biberiyeli soğanlı pizza dilimleriyle sunuluyor. 

Güney Fransa mutfağı 

Güney Fransa mutfağından ilham alan La Petite Maison, mönüsüne eklediği yeni lezzetlerle dikkat çekiyor. Mönüde, Akdeniz sebzelerinden kabak ve domates ile hazırlanan La Petite Maison imza lezzeti “Petits Farcis Nicois”, balkabağı ve keçi peyniriyle lezzetlendirilen “Pırasalı Risotto” ve başlangıçlara yeni eklenen “Lüfer Balığı” bulunuyor.

Her çarşamba DJ kabininde

Nişantaşı’nın gözde mekânlarından Zilly, yeni sezona ‘merhaba’ dedi. Mekân, yenilenen şık ve oldukça modern tasarlanmış dekoruyla ilgi odağı oldu. Her gün için farklı etkinlikler düzenlenen mekânın sürpriz ismi yaptığı işlerle dikkat çeken isim Yasin Keleş oldu. Müzik adamı, sezon boyunca her çarşamba gecesi DJ kabininde olacak!

Yeni mevsim yeni tatlar 

TOI İstanbul, yenilediği mönüsüyle gerçek bir lezzet şöleni sunuyor. Mönüde; ‘Bal Kabağı Çorbası’, ‘Yavaş Pişmiş Sığır Kuyruğu’ gibi lezzetlerden, taze el yapımı ‘Mevsim Mantarlı Tagliatelle’ gibi iştahınızın kabarmasını sağlıyor. ‘Palamut Izgara’ ve ‘Sırlanmış Ton Balığı’ gibi özel lezzetleriyle de dikkat çekiyor.

Burgerin adresi 

‘After Work Party’ konseptiyle Anadolu Yakası’nın sosyal hayatının ritmini tutan Fat Boy Bar & Grill, yeni mönüsüyle gastronomi gezginlerinin de ilgisini çekiyor. Hürşat Erbilgin ve Levent Gürcan’ın ortaklığında mekânın yıldızı özel yapım sosis ve bu nefis lezzetlere eşlik eden ‘Fat Boy Burger’. Marine edilen Burger köftesi mutfak ekibi tarafından ızgarada özel olarak cheddar peyniri ve eşlik eden şarküteriyle buluşuyor.