Yenilenen mönüde “Mexican Burger” ve “Döner Burger” dikkat çekiyor. Özel hamburger köftesi, cheddar peyniri, taco cips, sarı biber ve jalapeno ile hazırlanan “Mexican Burger”, bu kış burger severler tarafından çok konuşulacak.
Hint mutfağından lezzet alternatifleri
Hint mutfağının eşsiz lezzetlerini İstanbullularla tanıştıran, özel ayranları, dondurmaları ve yemekleriyle unutulmaz lezzetler vaat eden Hint restoranı Dubb, şef Vinod Kumar Chouhan’ın özel olarak hazırladığı mönülerle sizi Hindistan’da mistik bir yolculuğa çıkaracak. Baharatlardan gelen sağlığı sunan ve özel olarak Hindistan’dan getirilen 40’tan fazla baharat kullanılarak yapılan yemekler, harareti alma özellikleriyle eşsiz bir alternatif olarak öne çıkıyor.
Makarnanın farklı adresi
İtalyan restoranı Gina, mevsime özgü malzemelerle hazırlanan zengin mönüsünü misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Geleneksel İtalyan tatlarını kendine özgü yorumu ile sunan Gina, mönüsündeki çeşitlilik ile farklı damak zevklerine hitap ediyor. Ekim ayının öne çıkan tatlarından “Spaghetti al Pomodoro Datterino”, mekânın sevilen makarna seçenekleri arasında yer alıyor. Napoli mutfağının geleneksel lezzetlerinden, taze fesleğen ve domatesli spaghetti; Gina mutfağında yeniden yorumlanıyor.
Yeni bir tat
Caffè Nero, mönüsüne eklediği bir dünya klasiği olan Cortado ile sonbaharın tadını çıkarmaya davet ediyor. Her fincan için özel olarak öğütülen kahve çekirdekleriyle hazırlanan Caffé Nero’nun benzersiz Espresso’su ve ustalıkla tam kararında hazırlanan süt ve mikro köpüğüyle servis edilen Cortado, yoğun tadıyla kahve severleri adeta büyülüyor.
İstanbul’da Karadeniz rüzgarı esiyor!
The Ritz-Carlton, İstanbul’da 9-22 Ekim tarihleri arasında Karadeniz lezzet şöleni yaşanacak. Karadeniz mutfağına özel olarak bilinen korkota çorbası, kara lahana çorbası, pazı sarma, kıymalı Karadeniz pidesi ve hamsi kuşunun yanı sıra ana yemeklerde eşkina balığı, fırında tereyağlı hamsi pilavı ve ızgara veya tava palamut gibi vazgeçilmez lezzetler göze çarpıyor. Mönü tatlı düşkünlerinin hamsiköy sütlaç, laz böreği veya fındıklı burma tercihiyle final yapıyor.