Sınıfta kaldı

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Nur Fettahoğlu, ilk bakışta masa örtüsü kumaşı gibi, dikkatli bakıldığında kazayağı desen kırmızı takımın içinde görmemeyi dilerdim. O ceket, o kollar, saçını da özensiz toplamış ki, maalesef sınıfı geçemez.

Hanım hanımcık

Esra Erol hem hanım hanımcık hem çok güzelleşmiş görünüyor. Siyah üzerine çiçek desenli dizaltı kloş elbise ve stilletto ayakkabı tercihi çok doğru. Bu saç rengi ve kesim de ayrıca çok modern ve yakışmış. 

Nereden o eski Hande

Hande Ataizi, hâlâ genç kız gibi bir fiziğe sahip. Ama çok özensiz, bir siyah pantolon giyip üzerine örgü mü yoksa kürk mü anlaşılmayan bir ceket alarak neredeyse sıfır makyajla çıkmış. 

Hayal kırıklığı 

Zeynep Demirel’e bu ne hal demekten başka bir şey bulamadım. O takımın içine o tişört giyilir mi? Amaç tişört giymekse o takım ne alaka? Yüz güzelliğine lafımız yok. Biblo gibi ama bu kombin büyük hayal kırıklığı.

41 kere maşallah 

Emel Sayın, yılların eskitemediği ne giyerse giysin asil, zarif ve şık kadın. Siyah derin dekolte, sol tarafındaki siyah beyaz pul payetlerle süslenmiş parçası ve omzundaki beyaz çiçekli elbise içinde yine tam da sahneye uygun. 41 kere maşallah diyorum.

Kıskananlar haklı 

Serenay Sarıkaya, bu pudra rengi takımın içerisinde duruşuyla bile fark atar. Çok iyi taşımış takımı. Ne saçı ne makyajı abartmadan hem şık hem de klas.

KIŞIN HiT RENKLERi  

Gökkuşağı gibi rengarenk bir kış bizi bekliyor. 

KIRMIZI: Kırmızı rengin her tonunu elbiselerden, paltolara, gündüz ve gece şıklığında kullanabilirsiniz. 

PUDRA RENGİ: Kışın bu açık renk tercih edilir mi diye korkmayın. Mutlaka bu renk hiç değilse bir bluz bulundurun. TOPRAK RENGİ: Toprak tonları bu kış da çanta, ayakkabı, makyaj ve aksesuvarlarda var.
GÜMÜŞ RENGİ: Pul, payet, bu metalik gümüş ışıltılar elbiseden ayakkabıya kadar çok moda.
SARI: Hem de civciv sarısı kadar sarı tonlar.
YEŞİL: Zümrüt yeşilinin ve yeşilin en parlak ve mat tonları. 
FUŞYA: Pembenin her tonu olacak bu sezon.
MAVİ: En mavisinden bir kazak ve tabii ki denim