Sevgililer Günü için ipuçları

YASEMİN MİRAS

ymiras@hotmail.com

info@sislilazer.com

Hanımlar, Sevgililer Günü için sevdiklerinize genç ve güzel görünmenin sırlarını bu hafta sizler için hazırladım. Birbirimizi sevmenin ötesinde, kendimizi de sevmeyi unutmamak lazım. Kendimizi şımartıp, vücudumuzun ve cildimizin sağlıklı, pırıl pırıl görünmesi için harika bir zaman. Peki bu özel gün için neler yapabilirsiniz? 

Cildinizi yenilemeye ne dersiniz? 

Cilt yenileme için kimyasal peeling yöntemi iyi bir seçenek. Glikolik asitle yapılan bu işlem, çok basit ve rahat bir uygulama. Ölü durumdaki üst derinin çabuk atılmasını, aynı zamanda alttan üreyen canlı kısmın rahat ve kaliteli çıkmasını sağlar. Peeling ile cilt ölü hücrelerden arındığında daha genç ve sağlıklı bir görünüm elde edilir. Sivilce izleri ve lekelerde de olumlu sonuç elde edilir.

Bakışlarınızla karşınızdakini büyülemeye ne dersiniz? 

Güzel kirpiklerin bakışları ne kadar etkilediğini söylemeye gerek var mı? Her kadının kendini güzel hissetmesini sağlayacak muhteşem uygulama İpek kirpik. Her kirpik telinizin üzerine 1 adet takılarak yapılan bu işlem, yaklaşık 45 dakika sonunda uzun ve kıvrık kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor.

Muhteşem iki çikolata ve çilek 

Çikolata ve çilek antioksidan bakımında zengindir ve cildinizi serbest radikallerden korumak için birebirdir. Çilek C vitamini açısından zengindir ve cilt lekelerini hafifletmeye yardımcı olur.

- 1 yemek kaşığı organik kakao tozu

- 3 yada 4 adet çilek püresi

- Seçeceğiniz herhangi bir uçucu yağ

- 1 kaşık organik bal

Bütün malzemeleri birlikte karıştırıp cildinizde 20 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın. Arkasından bir nemlendiriciyle cildinizi nemlendirin.