Sektörün ‘as’ları!

ÇAĞLA GÜRSOY

cglgursoy@hotmail.com

twitter: CaglaGursoyy 

Instagram: CaglaGursoyy

Hafta başında benim için önemli bir etkinliğe katıldım. Turizm Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Ataman önderliğinde gerçekleşen, Ace of M.I.C.E yani kongre, toplantı ve etkinlik sektörlerinin en iyilerinin belirlendiği ödül töreni...Her sene katıldığım ve bu sene 5.düzenlenen törenin benim için ayrı bir özelliği vardı. Çünkü ödül takdim eden isimlerden biri de bendim.

KIRMIZI HALI

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen gecenin heyecanı tüm Zorlu Alışveriş Merkezi’ni sarmıştı. İlk defa otopark görevlisi valelerin araç alamayacak kadar yoğun olduğuna şahit oldum. Büyük bir araç kargaşası sonucunda Zorlu PSM’nin önünden uzanan kırmızı halıya ulaştım. Biz sektör çalışanları bu geceye kendi aramızda sektör ‘Oscar’ları deriz. Uzun bir kırmızı halıyı geçerek basının önünde pozumuzu verip sanat merkezine girdik. 

ŞIKLIK YARIŞI

Sektör çalışanları çok iyi bilir, bir kongre, toplantı veya etkinlik organizasyonunda görevliyseniz geceniz gündüzünüze karışır. Bu tarz organizasyonlar asla hata kabul etmez o yüzden en ince detaya kadar hazırlıklı olunmalıdır. Bu yoğun çalışma temposunda da saç baş dağılır, üst baş kirlenir. Bu nedenle genelde çalışanlar olarak birbirini paspal görmeye alışkınızdır. Ödül törenine katılan davetliler ise deyim yerindeyse şıklıktan yıkılıyordu. Erkekler, takım elbiseleri içerisinde, kadınlar ise en şık elbiseleriyle geceye katılmışlardı. Ben de ödül veren isimlerden biri olduğum için geceye ayrı bir özendim. Gecede dikkatimi çeken bir başka şık bayan ise Özlem Süer imzalı kıyafetiyle Ece Vahapoğlu’ydu.

GECEDEN SÜRPRİZLER

Gecenin açılışını ‘O Ses Türkiye’ yarışmasından da tanıdığımız simaların bulunduğu Grup Sükse’nin şahane sahne şovuyla yaptık. İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Turizm Yatırımcılar Derneği Başkanı Murat Ersoy gibi önemli isimlerin sahnede sektörle ilgili yaptığı konuşmalar ve ödül takdimlerinin yanı sıra Ece Seçkin ve Özgün, Kubilay Aka, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan İnler, Arzu Kaprol gibi ünlü isimler gecede ödül verdi.

ÖDÜL SONRASI EĞLENCE

3 saate yakın süren ödül töreni keyifli olduğu kadar yorucuydu. Törenin sonunda ödüllerini kutlamak isteyenler başta olmak üzere katılımcıların büyük çoğunluğu ‘Afterparty’ alanına geçerek keyifli saatler geçirdiler.

Bu yolda durmak yok!

Yorumculuğunun yanı sıra söz yazarı ve besteci kimliğiyle de ön plana çıkan Şimal, müzik dünyasına ‘merhaba’ dedi. Albümünde Mustafa Ceceli, Fettah Can, Taşkın Sabah ve Erdem Kınay gibi ünlü müzik adamlarıyla birlikte çalışan Şimal, çıkış parçası olarak ‘Ferman’ı seçti. Şarkıya Murat Joker yönetmenliğinde rengarenk bir klip çeken genç yetenek “İyi müzik yapmak ve milyonlara ulaşmak için yola çıktım. Başarmak için durmadan çalışmaya devam edeceğim” dedi.  

Yeni şarkı müjdesi! 

Cem Belevi’den yeni şarkı sürprizi... Başarılı popçu Cem Belevi hayranlarına bekledikleri haberi Erzincan’da verdi. Yeni single’ını önümüzdeki hafta çıkaracağını söyleyen Belevi, şarkının isminin ‘Aç Kollarını’ olduğunu açıkladı. Şarkının nakaratını ilk kez paylaşan genç müzisyene 2 bin kişilik dev bir koro eşlik etti.