Şef lezzetlerinin çarpıcı sunumlarla yer aldığı restoranın mönüsüne yeni dahil olan ‘Avocado ve yumurta sandwich’, ‘Hamsi Taco’, mevsim mantarlarıyla yapılan ’Mevsim Mantarlı Risotto’ gibi özel lezzetler müşterilerin favori lezzetlerine aday olacak!
Yılbaşına özel mönü
Delimonti, misafirlerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatmaya hazırlanıyor. Yılbaşı için özel lezzetlerinden oluşan bir mönü hazırlayan Delimonti’de saat 20.30 – 01.00 arasında Buzuki grubu performans sergileyecek. Mönüde; kabak sıyırma, fava, atom, dolmadaki, pirpirim tarator, fesleğenli girit ezme, caciki, hardallı patates salatası, humus ve mamzana gibi yöresel lezzetlerden oluşan başlangıç tabağı bulunuyor.
Mevsim balıkları
Lacivert, mevsimin en taze balıklarını ve Türkiye’nin farklı yörelerinden otları en uygun pişirme yöntemlerini kullanarak misafirlerinin beğenisine sunuyor. Lacivert’te aralık ayına özel sunulan hamsi balığı; lezzetini en iyi ortaya çıkaracak pişirme teknikleriyle hazırlanıyor ve utive şef Hüseyin Ceylan’ın sunumuyla misafirlerle buluşuyor.
Beeves’den enfes yorum
Türkiye’de ilk kez burgerlerinde dry-aged et kullanan marka olan Beeves Burger & Steakhouse güz mönüsüne içi mozarella dolgulu New York Burger’i ekledi. Daha önceki mönülerinde mozarelleyi ekmek yerine kullandığı Mozarella Burger’i de müdavimleriyle buluşturan markanın sahibi Sidar Budak, ortaya güzel bir lezzet çıkardığını aktardı.
2019’a lezzetli ‘merhaba’
Kilimanjaro, yılbaşı gecesi için paylaşımlık bir mönü hazırladı. Kilimanjaro ruhuna uygun lezzetlerden oluşan mönüde, yılbaşı akşamında doyurucu ve lezzetli alternatifler sunuyor. Mönüde yer alan Kars gravyeri & Divle Obruk peyniri, isli pırasa, siyez bulguru salatası ve humus, Kilimanjaro yorumuyla harmanlanarak sunuluyor.