Şaşırtan şıklık

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Hadise, son zamanlarda öyle güzel giyinmeye başladı ki, bu elbise de tam ispatı olmuş. Renkli pullarla hazırlanmış elbisenin modeli, boyu, o çizmeler, saçı, makyajı harika görünüyor.

Kırmızının gücü 

Kırmızı elbise hakkıyla giyilmiş, taşınmış. Yırtmaçtaki dantel detayı hoş görünüyor. Omuzlardaki kırmızı kürk detaylar ve beldeki yılan aksesuvar da hareketlendirmiş elbiseyi. Saç ve makyaj da tam ayarında olunca güzelliğini ortaya çıkarmış. 

Kuyumcu vitrini gibi 

Bülent Ersoy’a boşuna ‘diva’ dememişler. Altın işlemelerle tasarlanmış elbisesi içinde yine sahnede altın gibi parlamış. Kostümde, Bülent Ersoy da gecenin hakkını fazlasıyla vermiş. Işıl ışıl, gösterişli, tam da kuyumcu vitrini gibi olmuş.

Püskül püskül 

Betül Demir, güzel mi güzel de o elbise rengi dışında çok vasat. Güpür detaylı elbisenin kol ve eteklerindeki püsküller çok basitleştirmiş elbiseyi. Artık şu püskül modasından vazgeçilse keşke...

Sönük kalmış 

Funda Arar, bu kadar pullu taşlı elbisenin içinde nedense parlamamış. Aksine elbise ona ait değil gibi. Hele o ayakkabılar elbisenin rengine uydurulsun diye giyilmiş muhakkak. Yani Funda Arar değil, elbise sönük kalmış.

Yılbaşı paketi misali 

Aşkın Nur Yengi, pulu, danteli, püskülü, abartmış da abartmış… Yılbaşı hediye paketi gibi… Bunlar yetmemiş gibi bir de ayakkabılar üzerine fiyonk kondurmuş. Keşke elbisenin boyu uzun olsaydı da ayakkabıları görmeseydik bari. 

LEOPAR GiYME SANATI

Moda dünyasının “Leopar Aşkı” her sezon vardır ve bu sezonda devam ediyor.

Size en yakışanı ve doğru deseni bulmadıkça sırf moda diye tamamıyla leopar bir elbise giyinmeyin.

Düz bir gömlek veya kazak ile leopar bir etek kullanmak yada düz renk bir pantolonla leopar bir gömlek sizi daha şık yapar.

Ve leoparın en çok yakıştığı renk siyahtır.

Leopar o kadar zor bir desen ki, sizi olduğundan daha kilolu gösterebilir.

O yüzden hele leopar kürk bir manto giymek başlı başına bir hatadır.

Leopardan vazgeçemiyorsanız, bu sene çantadan, eldivene, ayakkabıdan tokaya kadar minik aksesuarlarda da leopar sevdanızı yaşatabilirsiniz.