Sarı mavi aşkına

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Burcu Esmersoy, giymiş olduğu Herve Leger marka elbisesiyle geceye imzasını atmış. Uzun boyu, düzgün fiziği ve bronz teniyle, doğal ve sarı saçları da birleşince enfes bir görüntü çıkmış ortaya. Gecenin kesinlikle yıldızı olmayı hak etmiş. 

Zümrüt gibi 

Feryal Gülman, yeşilin her tonunun olduğu bu diz altı şifon baskılı elbise için de bir zümrüt gibi parlıyor. Elbisenin yaka, kol ve etek ucundaki volanlar elbiseye çok hoş bir hava katmış. Ayakkabı birebir ton yakalanmış. Saç, makyaj ve aksesuvar seçimi de o kadar doğru ki, haftanın şık ve klası diyebiliriz.

Her hali güzel 

Işıl Reçber, mankenlere taş çıkaran fiziğiyle yine çok hoş görünüyor. Giymiş olduğu yandan düğme detaylı ve yırtmaçlı bol kesim deri pantolonu, nakışlı denim ceketini siyah bir body ile kombinlemiş. Ayakkabı tercihi de çok hoş. Bu kıyafetin hoşluğunda elindeki Hermes çantanın payı oldukça büyük.

Bırak dağınık kalsın 

Saba Tümer, tam bir hafta sonu kombini içinde... Beyaz V yaka salaş tişörtü, skinny kesim jean pantolonu üzerine aldığı ekru örgü hırkası ve çantasıyla olmuş da bir tek o çizmeler olmamış. Keşke o çizme yerine bir spor ayakkabı tercih etmiş olsaydı o zaman spor şıklık tam olmuş diyebilirdik.