Sana kırmızı çok yakışıyor!

Cemiyet hayatının sevilen isimleri arasında yer alan Hande Acar, hafta içi İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.


Kırmızı elbisesi ve tüm güzelliğiyle dikkatleri üzerine toplayan Hande Acar, AVM’deki kısa bir alışveriş turunun ardından kız arkadaşlarıyla bir araya gelerek bir restoranda uzun süre sohbet etti. 

TANEM SİVAR  

Çingene güzeli 
Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülenen Tanem Sivar, kırmızılar içinde göz doldurdu. Kırmızı uzun çiçekli elbisesiyle rahat sokak stilini gözler önüne seren Sivar, aynı renkteki bolerosuyla da kombinini tamamladı. Sivar’ın bu hali ‘Çingene güzeli’ tabirini hatırlattı.  

CEYLAN ÇAPA

Alışveriş turunda  
Serkan Uçar’la mutlu bir birliktelik yaşayan Ceylan Çapa, Akmerkez’deydi. Siyah uzun saçlarını açık bırakan sosyetik isim, fit vücuduyla dikkatleri üzerine çekti. Mağazaları gezerek bahar sezonunun kıyafetlerini inceleyen Çapa, objektiflere gülümseyerek poz verdikten sonra evinin yolunu tuttu.

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU
Sinema keyfi 

Londra’daki ‘University of Westminister’da iş yönetimi ve pazarlama bölümünü kazan Zehra Çilingiroğlu, okullar açılmadan boş günlerin tadını çıkarıyor. Üniversitesinin ilk senesine başlayacak olan Çilingiroğlu, Jason Statham ve Jessica Alba’nın başrolünü paylaştığı ‘Suikast’ filmini izledi. 

HANDE ATAİZİ
Çanta şıklığı

Nişantaşı’nın semt sakinlerinden olan oyuncu Hande Ataizi, City’s de alışverişteydi. Kulağından telefonu bir an olsun indirmeyen ve iş görüşmesi yapan Hande Ataizi fotoğrafları çekilirken tebessüm etmeyi unutmadı. Baştan aşağıya siyah giyinen ünlü ismin hasırlı büyük çantası ise dikkat çekti.