Sakla Beni'nin Naz'ı Asude Selma Kelebek'in yaşı duyanları şaşkına çevirdi! Kulüp'le parlamıştı meğer çok küçükmüş

Netflix'te yayınlanan ''Kulüp'' dizisinde Raşel karakterine hayat veren Asude Selma Kelebek dikkatleri üzerine çekti. Şimdilerde Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'le birlikte rol aldığı Sakla Beni dizisiyle adından söz ettiren Asude Selma Kelebek hakkında ortaya çıkan detaylar herkesi şaşkına çevirdi. Başarılı oyuncu Kelebek'in yaşını duyanlar şaştı kaldı.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Kulüp dizisi konusu ve oyuncuların performansları ile izleyiciden tam not aldı. Kulüp'te Raşel karakteri ile izleyici karşısına çıkan Asude Selma Kelebek merak konusu oldu.

SAKLA BENİ'NİN NAZ'I ASUDE SELMA KELEBEK'İN YAŞI DUYANLARI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Şimdilerde eleştiri oklarının hedefi haline gelen Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel'le başrollerini paylaştığı Sakla Beni dizisinde Naz karakterini canlandıran Asude Selma Kelebek'in yaşını duyanların ağzı açık kaldı.

18 Haziran 1999, İstanbul doğumlu Asude Selma Kalebek 22 yaşındadır. Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisi olan Asude Selma Kalebek okulun yanı sıra oyunculuk alanında da kendisini geliştiriyor. Kalebek, İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu'nda eğitimine devam ediyor.