Sahnede olmaktan mutluyum

BİRCE AKALAY

‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisinde rol alan Birce Akalay, set arasını İstinyePark AVM’de değerlendirdi. ‘7 Kocalı Hürmüz’ adlı müzikal tiyatro oyunuyla sahnede seyirciyle buluşan ünlü oyuncu, bu durumun kendisi için güzel bir deneyim olduğunu söylerken ‘’Sahnede olmaktan çok mutluyum’’ ifadelerini kullandı. 

SEREN SERENGİL- NEVİN SERENGİL 

Anne- kız alışverişteler

Sabahları ‘Duymayan Kalmasın’ programıyla evlere misafir olan Seren Serengil, annesi Nevin Teoman’la görüntülendi. Zorlu’da mağazaları gezen anne-kız yeni sezon ürünleri satın aldılar. İkili ardından bir mekânda kahve içerek yorgunluklarını attı. 

PINAR ALTUĞ ATACAN 

Bakım zamanı 

Pınar Altuğ Atacan yaptırdığı bakım sonrası güzelliğiyle dikkatleri çekti. Siyah mini eteği ve uzun hırkasıyla günlük şıklığını yansıtan güzel oyuncu, kameralara gülümseyerek poz verdi. Pınar Altuğ Atacan, hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyledikten sonra yoluna devam etti. 

SELMA ERGEÇ

Organik pazarda 

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Selma Ergeç, alışveriş yaparken ortaya çıktı. Kızı Yasemin doğduktan sonra televizyondan elini ayağını çeken Ergeç, Kanyon’daydı. Doğal meyve-sebze ürünlerinin satıldığı Organikanyon’dan alışveriş yapan oyuncu, kendisine uzatılan mikrofonlara konuşmaktan kaçındı. 

DEMET AKALIN

Kurt Ailesi AVM’de

Demet Akalın, eşi Okan kurt ve kızı Hira’yla birlikte İstinyePark AVM’de objektiflere takıldı. Ünlü çift, yemek yedikten sonra kızları Hira’yı mekânda bulunan oyun alanına götürerek eğlenceli bir gün geçirdi. Hayranlarının fotoğraf isteklerini kırmayıp her biriyle özenle ilgilenen Akalın’la Kurt’un kıyafet uyumu dikkat çekti.