Şahane kurmaca

BUKET KAHRAMAN
buketkahramanbk@gmail.com twitter: @buketkahraman Instagram: @buketkahraman

‘Şahane Damat’ dizisinin başrol oyuncuları Burcu Özberk ile Ali Ersan Duru’nun arasındaki “karşılıksız aşk” dedikoduları magazin dünyasına bomba gibi düştü. Beni asıl şaşırtan dizi final yapıyor faturası oyunculara kesiliyor. Bu dedikoduları ortaya atanları tahmin ediyorum da, inanıp da oyuncuları sosyal medyada hedef gösterenlere inanamıyorum.  Yahu dizinin reytingleri ortada. İlk günden beri reytingleri hep düşük geldi. Hangi yapımcı zarar ettiği bir projeyi devam ettirmek ister? Bence buradaki en büyük skandal dizinin final yapmasından çok, bunun nedeninin oyuncularının özel hayatına bağlı kılınması. Ne yani Ali Ersan Duru, Burcu Özberk’e yeşil ışık yaksaydı reytingler bir anda artacak mıydı? Biz ne diziler gördük. Sette kıyamet ama reytinglerde hep gün birincisi. Olmayınca olmuyor be abi!

O Şaziment kim? 

Şarkıcı Hazal’ı tanırsınız. Polemiklerden uzak duran biridir. Geçen hafta Alem FM’de Haluk Kesim ile birlikte sunduğumuz “Çok Canlı” magazin programımız da Hazal’la telefon bağlantısı yaptık. Birçoğunuzun dikkatini henüz çekmemiş olabilir ama Hazal, yıllar önce yaşadığı bir olayla ilgili sosyal medya hesabından bir tweet yayımladı. O mesaj ise şöyle; “Şarkıcı kadın bir müzik şirketine görüşmeye gider. Her şey çok olumludur. Güzel işler yapabiliriz diye el sıkışılır. Birkaç gün sonraki görüşmede, albümle ilgili neler yapılabilir diye fikirler öne sürülürken birden kapı çalınır. Elinde bir buket çiçekle içeri giren arkadaş Hüsamettin Bey, bunları Şaziment Hanım gönderdi der. Bir sessizlik olur. Öyle ya bayram değil, seyran değildir. Şaziment Hanım görüşmenin ortasına niye çiçek yollasın! Haberleşmek üzere kapıdan çıkılır. Şirket patronundan bir daha haber alınamaz. Şaziment kendini Maria Callas zannetmeye devam eder, müzik sektörü çoktan babalara gelmiştir. Sevgiler... “Anladığım kadarıyla burada müzik yapımcısıyla görüşmeye giden şarkıcı kadın diye adlandırdığı Hazal’ın kendisi oluyor. ‘Şaziment’ diye adlandırılan kadın da dönemin popüler şarkıcılarından biri. Peki Hazal soruyorum sana neden üzerinden altı yıl geçtikten sonra bunu açıkladın? Neden başka yapımcılarla görüşmedin? ‘Şaziment’, eğer hayali değilse seni engellediğini düşündüğün şarkıcının kimliğini neden hâlâ açıklamıyorsun?

İrem’in Lider sevgisi

İrem Derici, yeni sevgilisi Lider Şahin’in adının yazdığı kolyeyi boynunda taşıyor. Eski eşinin adının yazıldığı dövmesini sildirdikten sonra yeni sevgilisinin adının yazıldığı bir kolye yaptırması çok yaratıcı görünmese de mantıklı gibi geliyor. Dövmeyi sildirirken ki acısını düşünürsek, kolyeyi çıkarıp atmak daha kolay tabii. Keşke sevgimizi bir nesleyle anlatmak yerine sözlere dökebilsek. Bence İrem’den çok özel sözler çıkardı. Çok seven kadın iyidir iyi!

Berkay sözünü tuttu  

Bundan tam birkaç ay önceydi; şarkıcı Berkay’ın röportajını okuduğumda. Evlenmek istediğini ve hemen baba olmak istediğini dile getirmişti. Hatta bu istediğini sevgilisi Özlem Katipoğlu ile paylaştığını dile getirmişti. Ne yalan söyleyeyim ‘PR çalışması’ olarak görmüştüm. Geçtiğimiz gün Özlem Katipoğlu’nun kına fotoğraflarını görünce ilk düşündüğüm ‘Berkay sözünü tuttu’ oldu. Hatta müstakbel eşi Özlem Katipoğlu’nun sosyal medyadaki Instangram hesabına bakarsanız; şarkıcının romantik evlilik teklifini de görebilirsiniz. Berkay, yarın iki yıldır birlikte olduğu özlemine kavuşuyor.  O zaman ilk ben sorayım mı çocuk ne zaman?