Sahaların ikoncanı

Beşiktaş’ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, tarzıyla yine adından söz ettirdi.

RICARDO- MARIA QUARESMA 

Farklı ve bir o kadar ilginç giyim stiliyle her zaman konuşulan isim olan yıldız oyuncu, dar pantolon üzerine giydiği beyaz tunik bluz ve pembe ceketiyle meraklı bakışların hedefi oldu. Eşi Maria Quaresma ile Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülenen futbolcu, fotoğraflarının çekilmesiyle cep telefonuna sarıldı. 

DENİZ ÇAKIR 

Aşk sorularına sus pus!

Oktay Kaynarca ile aşk yaşadığı söylenen Deniz Çakır, Akmerkez’de yürürken karşımıza çıktı. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizide başrol oynadığı Oktay Kaynarca ile yaşadığı aşkla ilgili soruları yanıtsız bırakan Çakır, mağazaları gezerek bol bol kıyafet alışverişi yaptı. Kapalı alanda alışveriş yapmasına rağmen mavi gözlüklerini gözünden çıkarmayan Çakır, kendine makyaj malzemeleri almayı ihmal etmedi. 

ÇAĞLA ŞIKEL 

Eğlence zamanı 

Manken- sunucu Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ’dan olan oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte, çocuk şehrinde keyifli bir gün geçirdi. Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan KidzMondo’ya gelen Çağla Şıkel ve oğullarının eğlencesine Şıkel’in yeğenleri de ortak oldu. Kuzey ve Uzay’ın üzerindeki Star Wars pantolonu ve ayakkabıları dikkat çekerken Çağla Şıkel de oğullarının stiline siyah beyaz renkli kazağıyla eşlik etti.

ONUR TUNA- SEDA GÜVEN  

Aşklarına ‘Güven’iyorlar 

‘Filinta’ dizisinde oynayan Onur Tuna ile Seda Güven artık kameralardan kaçmıyor. Beraber olmaya başladıkları ilk günden itibaren görüntü verme konusunda tedirginlik yaşayan sevgililer, kamera fobisini yendi. Evlilik yolunda oldukları söylenen çift, City’s Mahalle’de yemek yedi. Mekân çıkışı aralarında mesafe bırakmayı tercih eden ikiliden Tuna, üç metre arkadan yürüyerek yan yana görüntü vermek istemedi.